Devekuşları, Ak Parti, Rize’ye Hiçbir Şey Yapmadı mı? Dedi

Devekuşları, Ak Parti, Rize’ye Hiçbir Şey Yapmadı mı? Dedi
Ak Parti iktidarı döneminde Rize’ye bir şey yapılmadı diyenlerin aksine Rize’ye yapılanlar rakamlarla söylenenleri yalanlıyor.

Rize’nin tarihinde almadığı yatırım ve hizmetleri Ak Parti döneminde almasını hazmedemeyen ve deve kuşu misali kafasını kum torbasına sokup Rize’ye yapılanları görmezden gelmeye devam edenler, vatandaşları hayalperest söylemlerle kandırma yoluna giderken Ak Parti döneminde Rize’de 10 yılda 173 Milyon Tl.’lik KÖYDES yatırımının yapıldığı açıklandı.

RİZE’YE 10 YILDA 173 MİLYON TL KÖYDES YATIRIMI

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, 144 bin TL’lik içme suyu projesinin ve 370 metrelik beton yolunun yapımını tamamladıklarını ifade etti.

osman-askin-bak--secim-calismasi-(2).jpg

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, Rize’nin Ardeşen ve Fındıklı ilçelerinde seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Ardeşen’e bağlı Duygulu Köyü’nde yapımı tamamlanan Köydes projelerinin açılışını yapan Bak, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlara devam edeceklerini söyledi.

osman-askin-bak--secim-calismasi-(5).jpg

İÇME SUYU VE BETON YOL ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Duygulu Köyü’nde tamamlanan projelerin açılışında konuşan Bak, “Köydes kapsamında Duygulu Köyü’nde yapımı tamamlanan maliyeti 144 bin TL’lik su projesinin ve 370 metrelik beton yolumuzun açılışını yapıyoruz. Köydes projesiyle köylerimize gerçekten büyük hizmetler götürüldü. Vatandaşlarımızın evlerinde kullanacak oldukları içme suyu sorununun çözülmüş olması önemlidir. Projeler kapsamında bir yandan da yolların yapımı devam ediyor. Bütün bunların sebebi siz değerli hemşerilerimizin AK Parti iktidarlarına vermiş olduğu destektir” dedi.

osman-askin-bak--secim-calismasi-(3).jpg

KÖYDES’LE VATANDAŞIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Köydes’le Rize’ye yapılan yatırımı rakam olarak veren Osman Aşkın Bak, “2005-2015 yılları arasında Rize’de 173 milyon TL Köydes yatırımı yaptık. 2005-2015 yılları arasında Rize’de toplam 677 birimin içme suyu sorununu ortadan kaldırdık. Ayrıca 100 km asfalt yol, 580 km beton yol ve 28 adet köprü inşa ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımız’ın da ifade ettiği gibi “Biz millete hizmetkar olmaya geldik, efendi olmaya gelmedik”.  Milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. 7 haziran seçimlerinde milletimizle beraber 2023 hedefine doğru yürüyeceğiz” diye konuştu.

osman-askin-bak--secim-calismasi-(4).jpgosman-askin-bak--secim-calismasi-(1).jpg