Devlet Bahçeli'ye ŞOK DAVA!

Devlet Bahçeli'ye ŞOK DAVA!
MHP Kongresi iptal mı oluyor? Rizeli Ahmet Reyiz Yılmaz Devlet Bahçeli'ye savaş ilan etti! Devlet Bahçeli'nin Genel Başkanlığı düşürülüyor mu?

8 Kasım'da Devlet Bahçeli'nin yeniden genel başkanlığa seçilmesiyle sonuçlanan  MHP Genel Kongresi yargıya taşınıyor. "Bahçeli ölü delegelere bile oy kullandırdı" diyen Bahçeli'nin en ciddi rakibi Rizeli Ahmet Reyiz Yılmaz, Bahçeli'ye suç işlediği gerekçesiyle dava açıyor.

İşte "Bahçeli'nin genel başkanlığı hukuki değildir" diyen Rizeli Ahmet Reyiz Yılmaz'ın Bahçeli hakkındaki iddiaları;

Sağduyulu davranıp evlat sahibi sorumluluğu ile hareket etmeseydim, Bahçeli yüzünden Türkler birbirini kırıp kardeş kardeşin kanını dökecekti.

Bahçeli evlat sahibi olmamanın sorumsuzluğu ile lise çocuklarını iğrenç emellerine alet etmiştir. Reşit olmayan çocukları 2000 polis çağırdığı Kongre salonunda toplaması suçtur.

Deliller toplandı bir dava iptal başvurusu bir dava kişisel tazminat davası ve bir dava da adi suç olmak üzere 3 ayrı dava açılacak. Ayrıca parti hesapları denetimi istenecek.

MHP 9. OLAĞAN BÜYÜK KONGRESİ ÇOK YÖNLÜ İPTAL İÇİN YARGIYA TAŞINACAK

Bahçeli suç işlemiştir. Genel Başkanlığı Hukuki değildir.

Gelir gider bütçe sunumunda şaibeli rakamlar için denetim istenecek. Kimseye yetim ve şehit hakkını yedirtmeyeceğim..

Kimse Ahmet Reyiz Salona gidemedi; zannetmesin Ahmet Reyiz Babadır evlat sahibidir. Lise çocuklarını birbirine kırdırtacak kadar onursuz ve teröristi Türklere güldürecek kadar şahsiyetsiz değildir.

8 Kasım'da yapılmış partimizin 9. Olağan Kongresi Genel Başkan Sn. Bahçeli’nin Büyük Kongre öncesi Genel Başkan Adayı olarak şahsımı hedef göstererek yaptığı açıklamalarla Hükümet ve Emniyet güçlerini kendi lehine olacak şekilde Kongreye müdahalesini sağlamıştır.

Açıklamaları ile lise seviyesinde öğrenci evlatlarımızı yurdun çeşitli illerinden Kongreye Ocaklara para göndererek taşıtma ve burada bir kavga ortamına hazırlama ve kışkırtma suçu işleyerek Kongreye gelen bazı ülküdaşlarımızı çeşitli illerden getirttiği yaşı 18 altında olan çocuklarımıza darp ettirmesi nedeni ile adi suç işlemiştir.

Kongrede Tüzük okunmamıştır.Kongrenin İptal gerekçesidir. Ölü Delegeler adına başkaları oy kullanmıştır. Gelmeyen delegeler yerine sahte oy kullanılmıştır.

Divan Başkan Adayım salona sokulmadı.

Bizim divan başkanlığı önerimiz beklenmeden tek aday açıklaması yapılarak Adaylığım için imza veren delegeler salona alınmamıştır.

Daha bir çok belge ve yasa dışı uygulama içerisinde yapılan antidemokratik olan bu Kongre Milletimiz adına kara bir leke olarak Bahçeli ve ekibinin adına tarihe geçmiştir. Kısa bir sürede yargı kararını vererek Kongrenin iptaline gidilip Devlet Bahçeli'nin anti demokratik genel başkanlığı düşürülecektir.