Devletin Zirvesi Rizeli Kasırga'nın Nikahında Buluştu

Devletin Zirvesi Rizeli Kasırga'nın Nikahında Buluştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga'nın oğlu Serdar Kasırga ile Şeyma Akyel'in düğün töreninde nikah şahitliği yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga'nın oğlu Serdar Kasırga ile Anayasa Mahkemesi Üyesi Recai Akyel'in kızı Şeyma Akyel'in nikah törenine katıldı.

Devletin zirvesi Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga'nın oğlu Serdar Kasırga ile Anayasa Mahkemesi Üyesi Recai Akyel'in kızı Şeyma Akyel'in nikah töreninde bir araya geldi.

ATO Congresium'da düzenlenen düğün töreninde genç çiftin nikahlarını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile katıldığı düğünde, çiftin nikah şahitliklerini Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar yaptı.

Basına kapalı gerçekleştirilen nikah töreninde Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da yer aldı.

cumhurbaskani-recep-tayip-erdogan,-cumhurbaskanligi-genel-sekreteri-fahri-kasirganin-oglu-serdar-kasirga-ile-anayasa-mahkemesi-uyesi-recai-akyelin-kizi-seyma-akyelin-nikah-torenine-katildi-(3).jpgcumhurbaskani-recep-tayip-erdogan,-cumhurbaskanligi-genel-sekreteri-fahri-kasirganin-oglu-serdar-kasirga-ile-anayasa-mahkemesi-uyesi-recai-akyelin-kizi-seyma-akyelin-nikah-torenine-katildi-(1).jpgcumhurbaskani-recep-tayip-erdogan,-cumhurbaskanligi-genel-sekreteri-fahri-kasirganin-oglu-serdar-kasirga-ile-anayasa-mahkemesi-uyesi-recai-akyelin-kizi-seyma-akyelin-nikah-torenine-katildi-(2).jpgcumhurbaskani-recep-tayip-erdogan,-cumhurbaskanligi-genel-sekreteri-fahri-kasirganin-oglu-serdar-kasirga-ile-anayasa-mahkemesi-uyesi-recai-akyelin-kizi-seyma-akyelin-nikah-torenine-katildi-(4).jpg