Devletin Zirvesine Gizli Takip

Devletin Zirvesine Gizli Takip
Bülent Arınç'a suikast iddialarıyla yakalanan subayların sadece Bülent Arınç'ı değil devletin zirvesini de hedef aldığı ortaya çıktı.
DEVLETİN ZİRVESİNE GİZLİ TAKİP!

Bülent Arınç'a suikast iddialarıyla yakalanan subayların, devletin zirvesini de hedef aldığı ortaya çıktı.

2. HEDEF MECLİS BAŞKANI


Arınç'ın ev adresinin yazılı olduğu kağıdı yutmaya çalışan Albay Erkan Y. B.'nin üst aramasında, başka bir kroki daha bulundu. İkinci kroki, bu sefer TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'in Dikmen'deki evini işaret ediyordu.

Krokide son derece ayrıntılı hazırlanmış. Şahin'in evinin bulunduğu yere çıkan bütün cadde ve sokaklar, tek tek elle çizilmiş. Evin çevresindeki dükkan ve bankalar bile belirtilmiş. Dahası ev kolay bulunabilsin diye; kroki üzerinde binanın üzerine çarpı işareti atılmış.

"GEÇİŞ GÜZERGAHLARIM DEĞİŞTİRİLDİ"

İddialara göre; krokiyi değerlendiren polis, Şahin'e suikast hazırlığı yapıldığı üzerinde duruyor. Zaten Şahin de o suikast iddialarını doğruladı. "Korumalarıma istihbarat gelmiş olabilir" dedi ve "Önceden geçiş güzergahlarımız değiştirilmişdi" diye de ekledi.

DEVLETE GİZLİ TAKİP!

Şahıslar, takip ve fişleme çalışmalarında sadece bu 3 isimle sınırlı kalmamış. Çok sayıda bakan ve milletvekili ile 10 üst düzey bürokrat da gizli takibe takılmış.

KRİMİNAL GİZLİ ELİN PEŞİNDE

Emniyet, şimdi krokilerle fişleme notlarını hazırlayan o gizli elleri araştırıyor. Emniyet Kriminal Dairesi, krokiler üzerindeki parmak izleri ile yazı karakterlerini inceliyor.