Diagne Yine Boş Geçmedi

Diagne Yine Boş Geçmedi
Kasımpaşa'nın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde takımının tek golünü atarak, 6. haftayı da golsüz geçmemiş oldu ve...

Kasımpaşa'nın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde takımının tek golünü atarak, 6. haftayı da golsüz geçmemiş oldu ve gol sayısını da 8'e çıkardı.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Kasımpaşa, sahasında karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor'a 2-1'lik skorla mağlup oldu. Mücadelede lacivert-beyazlı ekibin en golcü ismi olan Mbaye Diagne yine sahnedeydi. Takımının tek golünü kaydeden yıldız futbolcu, 6. haftayı da golsüz boş geçmemiş oldu. Ligin 6 haftasında 8. kez rakip fileleri havalandıran Senegalli golcü, Alanyaspor karşılaşmasının 89. dakikasında rakip fileleri havalandırdı.

AYTEMİZ ALANYASPOR'DAN GALİBİYET SERİSİ

Öte yandan, Spor Toto Süper Lig'in ilk 3 haftasında Demir Grup Sivasspor'a 1-0, Ankaragücü'ne 2-0 ve Galatasaray'a 6-0 kaybedip lige kötü bir başlangıç yapan Aytemiz Alanyaspor, sonrasında oynadığı Göztepe, Trabzonspor mücadelelerini 1-0, Kasımpaşa maçını da 2-1 kazanarak puanını 9'a çıkardı. Süper Lig'de ilk 3 haftada gol atamayan ve kazanamayan Akdeniz temsilcisi, sonrasında oynadığı 3 maçı da kazanarak galibiyet serisi yakaladı ve ligde üst sıralara tırmandı.

Diagne Yine Boş Geçmedi

Diagne Yine Boş Geçmedi

Kaynak:IHA