Dilsiz: Atatürk Heykeli Üzerinden Çaya ve Rize'ye Karşı Yapılanlar Provakasyondur

Dilsiz: Atatürk Heykeli Üzerinden Çaya ve Rize'ye Karşı Yapılanlar Provakasyondur
Rize Ziraat Odası Meclis Başkanı Hasan Dilsiz, Atatürk heykeli üzerinden Rize ve Rizelilerle milli ürünümüz çaya karşı yapılan yorum ve başlatılan girişimlerin provakasyon amaçlı yapıldığını söyledi.

Rize Ziraat Odası Meclis Başkanı Hasan Dilsiz, Meydan Projesi kapsamında Atatürk heykelinin meydandan kaldırılıp valilik binası önüne taşınması nedeniyle Rize ve Rizelilerle, milli ürünümüz çaya yönelik yapılan yorum ve başlatılan çirkin kampanyanın kendilerini derinden üzdüklerini ifade ederek, bunun bir takım çevrelerce provakasyon amaçlı yapıldığını kaydetti.

hasan-dilsiz-002.jpg

Dilsiz, açıklamasında, “Ülkemizin birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğu bu günlerde Atatürk Heykeli üzerinden Rize’yi ve Rizelilerle 1,5 Milyon insanın tek geçim kaynağı olan ve Milli bir ürün olan çayımızı hiçbir şekilde kimsenin karalamaya hakkı yoktur. Rize ve Rizeliler vatanına, milletine olan sevdasını her daim açıkca göstermiştir. Karalamak istedikleri bu şehir Fetullahçı Terör Örgütü’nce 15 Temmuz’da yapılmak istenen darbe girişiminde canını vatanı uğruna vermekten çekinmemiş ve 12 evladını kutsal saydığı bu değerler uğruna şehit vermiştir. Rize ve Rizelilere yönelik yapılan haksız yorumlarla çayımıza yönelik sosyal medyadan başlatılan kampanyanın hiç kimseye faydası olmadığı gibi, yapılanlar ve yapılmak istenenler ülkedeki milli birliği ve bütünlüğü bozmak isteyenlerin işine gelecektir. Rizeliler ve çay üreticileri olarak bizleri birbirine düşürmek isteyenlerin bu oyunlarına gelmeyeceğiz.