Diriliş Buluşmaları Trabzon'da

Diriliş Buluşmaları Trabzon'da
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda STK’nın işbirliğiyle organize edilen “Diriliş Buluşmaları” bu akşam (4 Mart Cuma günü) saat 18.30’da Trabzon Hayri Gür Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek 5. Programla devam edecek.

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Rize Şube Başkanı Yusuf Korkmaz, bu akşam Trabzon’da düzenlenecek olan “Diriliş Buluşmaları”nın İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım’ın takdimiyle gerçekleşeceğini kaydetti.

Korkmaz, yaptığı açıklamada, Kayseri, Malatya, Adana ve Antalya’nın ardından “Diriliş Buluşmaları”nın 5.’sinin bu akşam 18.30’da Trabzon Hayri Gür Kapalı Spor Salonu’nda İHH İnsani Yardım Vakfı, Sahn-ı Seman İslami İlimler Eğitim ve Araştırma Merkezi, Sosyal Doku Vakfı, Siyer Vakfı, İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi, Medeniyet Vakfı, Namaz Gönüllüleri Vakfı ve Aksa Eğitim ve Dayanışma Vakfı’nın işbirliğiyle gerçekleşeceğini ifade ederek,  “Konferans, İHH Başkanı Bülent Yıldırım’ın açılış konuşmasıyla başlayacak. Ardından Abdulmetin Balkanlıoğlu, Abdullah Yıldız, İhsan Şenocak, Mehmet Beşir Eryansoy, Muhammed Emin Yıldırım ve Ramazan Kayan Hocaların vereceği mesajlarla devam edecek. Trabzon’da bu akşam düzenlenecek konferansımıza Rize, Bayburt, Gümüşhane, Giresun, Ordu ve Samsun gibi çevre illerden de yoğun bir katılımın olmasını bekliyoruz.” diye konuştu.

dirilis-bulusmalari-trabzonda.jpg