Diriliş Dizisi Yapımcısı Bozdağ’dan Peker Açıklaması!

Diriliş Dizisi Yapımcısı Bozdağ’dan Peker Açıklaması!
Bugün bir takım gazetelerde TRT 1 Ekranlarında yer alan Diriliş Ertuğrul Dizisi ile ilgili; ‘Sedat Peker’in oğlu diziden kovuldu!’ başlıklı habere yapımcı Mehmet Bozdağ’dan yanıt geldi.

Bir takım gazete ve internet haber sitelerinde yer alan haberlerde, sırf Sedat Peker’i hedef alabilmek için 9 yaşındaki bir çocuğun psikolojisini göz önünde bulundurmadan, ayrıca gazetecilik etiğiyle bağdaşmayan iftira dolu başlıklara, dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ’dan yanıt geldi.

İşte Bozdağ’ın O Açıklaması
 
Kamuoyu Açıklaması
Önceki gün bir kısım medyada yer alan dizimizin 2. sezonunda ‘Turalı’ karakterine hayat veren oyuncumuz Boğaçhan Talha Peker’in sessiz sedasız dizimizden çıkarıldığı yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. 

Tarihi gerçeklikten ilham alan dizimizde işlenen konular, belirli zaman aralıklarını kapsamaktadır. 3. sezon hikayemiz 2. sezon hikayemize göre 10 yıl sonra yaşananları konu almaktadır. Bu nedenle ‘Turalı’ karakterine dizimizin 3. sezonunda yer verilmemiştir. 

Yine dizimizin 2. sezonunda ‘Dündar Bey’ karakterine hayat veren Arda Anarat adlı oyuncumuz da, karakterinin 10 yıl yaşlanması nedeniyle 3. sezonda yerini Batuhan Karacakaya adlı oyuncumuza bırakmıştır. 

Dizimizin 2. sezonunda ‘Turalı’ karakterine hayat veren çocuk oyuncumuz Boğaçhan Talha Peker’in küçük yaşına rağmen göstermiş olduğu başarılı performans halkımızın teveccühünü kazanmıştır. 

Boğaçhan Talha Peker’in oyunculuk kariyerine devam etmesi halinde yapım şirketimiz kendisiyle önümüzdeki yıllarda başka projelerde de birlikte çalışmayı düşünmektedir. 

Öte yandan haberin veriliş tarzı ve haber yapılırken şirketimizin bilgisine başvurulmaması gibi bilgiler göz önüne alındığında söz konusu haberin gazetecilik etiğiyle de bağdaşmadığını belirterek; oyuncumuz Boğaçhan Talha Peker hakkında bir kısım medyada yer alan haberin gerçekle ilgili olmadığını kamuoyu ve izleyicilerimizle paylaşırız.