Dişi Atmacalara Müjde !

Dişi Atmacalara Müjde !
Türkiye Futbol Federasyonundan Dişi Atmacalar ile 12 yaş altı çocuklara müjdeli haber geldi...

PFDK'nın olaylı Beşiktaş- Galatasaray derbisinden dolayı Beşiktaş'ı 4 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırmasıyla Süper Ligin 8. haftasında İstanbul'da oynanacak olan Beşiktaş - Ç.Rizespor karşılaşmasının seyircisiz oynanacak olmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Ufuk Özerten'den 12 yaş altı ve bayan seyircilere yönelik müjdeli haber geldi. Ç.Rizespor'a gönül veren 12 yaş altı çocuklar ile bayan seyirciler İstanbul'daki karşılaşmayı Yeşil Mavililere ayrılan tribünlerden izleyebilecek.

Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Ufuk Özerten, seyircisiz oynama cezası olan maçlara sadece kadın ve 12 yaş altı çocukların alınması uygulamasının bu sezon da devam ettiğini açıklarken, Tahkim Kurulu cezayı onaması halinde Beşiktaş 4 maçını kadın ve 12 yaş altı çocuklar karşısında oynayacak.

Öte yandan talimatta yapılan değişiklik gereği kadın ve 12 yaş altı çocukların izlediği bir müsabakada futbol disiplin kurallarına aykırı bir durum gerçekleşirse, PFDK'nın alacağı karar uyarınca sezon sonuna kadar kadın ve 12 yaş altı çocuklar da seyircisiz izleme cezası alan takımlarının karşılaşmalarını izleyemeyecek.