Dişi Timsahların İlginç Pankartları

Dişi Timsahların İlginç Pankartları
Ç.Rizespor’u ağırlayan Bursaspor, tribünleri tıklım tıklım dolduran bayan ve çocuk taraftarların açtıkları pankartlar görenleri gülümsetti.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Ç.Rizespor’u ağırlayan Bursaspor, tribünleri tıklım tıklım dolduran bayan ve çocuk taraftarların karşısında sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Tribünleri dolduran binlerce bayan ve çocuk taraftar, yeşil-beyazlı takıma tezahüratlarla moral verdi. Bazı taraftarların açtıkları pankartları görenleri gülümsetti.

Dişi Timsahlar karşılaşmanın ilk yarısında "Rize kümeye" şeklinde tezahüratta bulundu, kendi yönetimlerini de istifaya davet etti.

Atatürk Stadı'nda Ç.Rizespor’u konuk eden yeşil-beyazlılar, 25 bin bayan ve çocuk taraftara alacağı galibiyetle şölen yaşatmayı arzuluyor. 1 maç seyircisiz oynama cezası verilen yeşil-beyazlılarda kadın ve çocuk taraftarlar stadyumu tıklım tıklım doldurdu. 3 maçtır kazanamayan yeşil-beyazlılar, bu maçtan 3 puanla ayrılarak, bayan ve çocuk taraftarlarına 3 puan hediye etmek istiyor.

FUTBOLCULARDAN KARANFİL

Bursasporlu futbolcular ısınmaya çıktığında tribünlere giderek, taraftarlara karanfil verdi. Kadın taraftarlarda tezahüratlar yaparak karşılık verdi. Ayrıca taraftarlar karşılaşma öncesi atkı şov yapmayı da ihmal etmedi.

KADRODA 5 DEĞİŞİKLİK

Öte yandan Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, geçen hafta oynanan Beşiktaş maçına göre takımda 5 değişiklik yaptı. Daum, cezalı Serdar Aziz’in yerine İbrahim Öztürk, sakat Bekir Yılmaz’ın yerine ise Ferhat Kiraz’a şans verdi. Ayrıca geçen hafta 11’de başlayan Basser ile Sestak maç kadrosuna alınmadı. Bu futbolcuların yerine Taiwo ile Ferhat Kiraz ilk 11’de görevlendirildi. Son haftaların formsuz ismi Colin Kazım’ın yerine ise Volkan Şen ilk 11’de başlayacak.

“BENİ GÖTÜRMEDİĞİN MAÇLARA SAY AŞKIM”

Maç başlamadan 2 saat önce stadı doldurmaya başlayan taraftarlar, tribünleri yeşil-beyazlı renklere bürüdü. Maç başlayana kadar hiç susmayan taraftarlar, Burssaporlu oyunculara desteğini kesintisiz sürdürdü. ‘reklam için değil arma için peşindeyiz’, ‘beni götürmediğin maçlara say aşkım’, ‘beni sana hapsettin seni babam gibi sevdim’, ‘adı aşk bu eziyetin’, ‘orada çay içtik burada atkı sallıyoruz bunu da yazın’, ‘hanım da oluruz holigan da Bursaspor aşkı bambaşka’, ‘babam yoksa ben varım’, ‘baba koca değil Bursaspor’un peşindeyiz’ şeklinde pankartlar açtılar.

bursasporlu-bayan-taraftarlar.jpg

bursasporlu-bayan-taraftarlar-(1).jpg

bursasporlu-bayan-taraftarlar-(2).jpg

bursasporlu-bayan-taraftarlar-(3).jpg

bursasporlu-bayan-taraftarlar-(4).jpg

bursasporlu-bayan-taraftarlar-(5).jpg

bursasporlu-bayan-taraftarlar-(6).jpg

bursasporlu-bayan-taraftarlar-(7).jpg

bursasporlu-bayan-taraftarlar-(9).jpg

bursasporlu-bayan-taraftarlar-(10).jpg

bursasporlu-bayan-taraftarlar-(11).jpg