Dixiboard-avmrize Çözüm Ortaklığı

Dixiboard-avmrize Çözüm Ortaklığı
Dixiboard reklam ajansı ile Castle Computer(avmrize.com) çözüm ortaklığı anlaşması yaptı.

Online ortamda Rize ilinde tek olan olan avmrize.com proje ve işletme  sahibi Selçuk KASAP ile Rize ilinde araç içi reklam ve ajanslık hizmeti veren Dixiboard reklam ve yazılım  sahibi Hakan AYGÜN çözüm ortaklığı anlaşması imzaladı.

Hakan AYGÜN " biz 2009 yılında kurulduğumuzda piyasa da  hizmet veren büyüklerimize bir çok proje teklifinde bulunmuştuk, fakat bir çoğu gençlik hevesi olarak algılayarak bizleri geri çevirdiler . şimdi ise Selçuk bey bize yapmış olduğu bir proje ile çözüm ortaklığı teklifiyle gelince değerlendirmeleri karşılıklı yaparak anlaşmayı imzaladık. Biz Rize genelindeki toplu taşıma araçları ile reklam hizmeti verirken bununla beraber  online ortamda da bir arayış içerisindeydik büyüğümüz Selçuk beyin bu teklifi tamda aradığımız bir projeydi o yüzden hemen değerlendirip kabul ettik. avmrize.com hem sektörde hizmet veren firmaların online tanıtım ve satış yapabileceği hem de vatandaşlarımızın mağazaları veya ürünleri evinde çayını yudumlarken inceleyebileceği bir sistemdir."

Reklam alanında yeniliklerle hizmet veren Dixiboard reklam ile sanal ortamda projeler geliştiren castle computer bu iş birliği ile rize'ye örnek bir adım atmakla beraber yenilikçi hizmet verme hedefinde olduklarını belirtti...

Aygün  "bu projelerde bizimle beraber çalışabilecek ekip arkadaşlarını en az lise mezunu olmak şartı ile Atatürk Caddesi No:335 Eski Tofaş Karşısındaki ofislerine beklediklerini söyledi.