Diyarbakır Küme Düşürülecek VİDEO

Diyarbakır Küme Düşürülecek VİDEO
Diyarbakırspor'un İstanbul Belediyespor ile oynadığı maçta olayların çıkması üzerine maç tatil edildi ve Diyarbakırspor küme düşürülme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı...

Diyarbakırspor'un İstanbul Belediyespor oynadığı maçta olayların çıkması üzerine maç tatil edildi ve Diyarbakırspor küme düşürülme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Diyarbakırspor'un geçtiğimiz hafta oynadığı Bursaspor maçından sonra bu kez İstanbul Belediyespor maçında olaylar çıktı.

diyarbakirspor-istanbul-belediye-4.jpg

Diyarbakırspor'un İstanbul Belediyespor oynadığı maçta olayların çıkması üzerine maç tatil edildi ve Diyarbakırspor küme düşürülme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Diyarbakırspor'un geçtiğimiz hafta oynadığı Bursaspor maçından sonra bu kez İstanbul Belediyespor maçında olaylar çıktı.

diyarbakirspor-istanbul-beledye-5.jpg

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçın 86. dakikasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Herve Tum'un attığı golle 1-0 öne geçmesiyle birlikte tribünlerdeki Diyarbakırspor taraftarları sahaya girerek İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncuları kovaladı. Güçlükle soyunma odasına kaçan oyunculardan sonra hakem Hüseyin Göçek maçı tatil etti.

diyarbakirspor-istanbul-belediye-1.jpg

DİYARBAKIRSPOR KÜME DÜŞÜRÜLECEK

Türkiye Futbol Federasyonu Diyarbakırspor'un son 2 haftada oynadığı ve tatil edildiği Bursaspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmalarında Diyarbakırspor'un hükmen yenik sayıldığına dair karar alırsa Diyarbakırspor bir sezonda 2 kez hükmen yenik sayılacağından küme düşürülecek ve Diyarbakırspor önümüzdeki sezon Bank Asya 1. Lig'de yer alacak.

Sporseverler şimdi Federasyonun bu iki maçla ilgili vereceği kararı bekliyor.

diyarbakirspor-istanbul-belediye-2.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/istanbul-b.b-diyarbakirspor-maci-tatil-edildi-14963.htm