Diyarbakır Rize’de Kampa Girdi

Diyarbakır Rize’de Kampa Girdi
AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Diyarbakır İl teşkilatı ile birlikte üç günlük eğitim kampı için geldiği Rize’de bir dizi program gerçekleştirdi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından Rize'de gerçekleştirilen 3 günlük eğitim kampı, iki kent arasında gönül köprüsüne dönüştü. Karşılıklı ziyaretler ve etkinliklerle bu kardeşlik pekiştirildi. "Kendi evimizdeymişiz gibi bize bu güzel ortamı yaşatan kardeş Rize teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Güzel duygularla Diyarbakır'a dönüyoruz"  ifadesinde bulunan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, "Üç günlük eğitim programı gerçekleştirdik. Çok verimli geçti. Karadeniz'in güzel doğasında ve mistik havasında çok güzel bir kaynaşma oldu. İki yörenin insanları, insani değerler ve misafirperverlik yönünden birbirine çok benziyor. Rize halkı ve orada bulunan kurumlar bizi bağrına bastı. Karşılıklı güzel program ve etkinlikler yaptık. İki kardeş şehir arasında var olan güzel ilişkiler daha da gelişti. Bir gönül köprüsü kuruldu. Bunda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Rizeli kardeşlerimizin misafiri olmaktan gurur duyduk. Güzel duygularla şehrimize dönüyoruz" dedi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığının organize ettiği ve pazar günü başlayan Rize'deki teşkilat eğitim kampı, üç gün sürdü. Diyarbakır İl Koordinatörü Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Teşkilat Başkan Yardımcısı Azmi Ekinci, Van İl Koordinatörü Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, AK Parti Diyarbakır il ve ilçe yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ve Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun katılımı ile gerçekleşen programda bir yandan partinin çalışmalarıyla ilgili katılımcılara eğitim verilirken, diğer yandan sosyal etkinlikler ve ziyaretler yapıldı.

AK Parti Diyarbakır il Başkanı Muhammet Şerif Aydın ve Diyarbakır İl teşkilatı AK Parti Rize İl Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti Rize İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Rize Belediyesine geçen Diyarbakır heyeti burada Belediye Başkanı Rahmi Metin ile bir araya geldi. AK Parti Rize İl Teşkilatı ile beraber gerçekleştirilen yemek programından sonra yoğun yağışa rağmen Diyarbakır İl teşkilatı ve AK Parti Rize teşkilatı arasında 5-5 ‘lik skorla biten dostluk maçı yapıldı.

Yapılan maçın ardından Rize ziyaretini değerlendiren Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Rize programının son derece verimli geçtiğini belirterek Rize teşkilatına ve Rizeli yerel dinamiklere teşekkür etti. Programdan feyiz aldıklarını belirten Başkan Aydın, “Çok keyifli ve verimli bir kamp programı gerçekleştirdik. AK Parti Rize İl Başkanlığımıza misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Rize İl Başkanlığımızın bu güzel müsabakasında biz Diyarbakır AK Parti İl teşkilatları olarak, Rize İl Başkanlığı ile yapmış olduğumuz bu dostluk maçını berabere bitirdik. Rabbimde bizim birliğimizi, beraberliğimizi, dirliğimizi de daim eylesin inşallah. Bizlerde sonbaharda inşallah Rize İl Başkanlığımızı Diyarbakır’da ağırlamak için sabırsızlıkla bekliyor olacağız. Kendilerini Diyarbakır’da karşılayacağız. Bugün yapmış oldukları nezaketi bizde göstereceğiz ve maçı berabere bitireceğiz inşallah” dedi.

AK Parti Rize İl Başkan Vekili Yunus Çoruh nazik ziyaretlerinden dolayı Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın ve onun nezdinde tüm teşkilatına teşekkür ederek, “Biz zaten Diyarbakır ile kardeştik bu ziyaretle kardeşliğimizde daha da perçinleşmiş oldu. Allah nasip ederse inşallah bu ziyaretlerimiz karşılıklı olarak bundan sonra da devam eder. Tabii bu maçlar işin rengi bugün güzel bir müsabaka oldu yağmurun altında hepimiz için güzel bir hatıra oldu. Ben başkanımızın şahsında bütün Diyarbakır teşkilatımıza ve buradan Diyarbakır halkımıza da şükranlarımızı saygılarımızı sunuyoruz. İl teşkilatı olarak hepinizden Allah razı olsun. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin inşallah” dedi.

diyarbakir-rizede-kampa-girdi.jpg

zavendikli-mustafa-yildiz-hoca-efendi-kuran-kurslari-kurban-bagisi-015.jpg