Doç. Dr. Gökhan Demiral'dan Başhekimliğe Veda Mesajı

Doç. Dr. Gökhan Demiral'dan Başhekimliğe Veda Mesajı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi ve Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gökhan Demiral, 14 Temmuz 2022'de başhekimlik görev süresinin sona erecek olması dolayısıyla bir veda mesajı yayımladı.

Mesajında, bundan sonraki süreçte RTEÜ Genel Cerrahi Kliniğinde Rize’ye ve hastalarına hizmet etmeye devam edeceğini vurgulayarak geleceğin hekimlerini yetiştirmek için katkı sunmaya devam edeceğini kaydeden Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gökhan Demiral, “Başhekimlik görevim sözleşme süremin bitimiyle birlikte sona ermiş bulunuyor. Görev sürecimde kurumumuza dair olaylarda ve haber akışlarında hemşerilerimizin doğru bilgiye ulaşması adına göstermiş olduğunuz gayret, duyarlı yaklaşım ve nezaketiniz için siz kıymetli basın temsilcimize şükranlarımı sunarım.

Bundan sonraki süreçte RTEÜ Genel Cerrahi Kliniğinde şehrimize hizmet etmeye, hastalarımızı tedavi etmeye ve geleceğin hekimlerini yetiştirmek için katkı sunmaya devam edeceğim.

Haklarınızı helal etmenizi arzu eder, saygı ve selamlarımı sunarım.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
12 Yorum