Doğa ile İç İçe Bir Tatil için Yayla Otelleri

Doğa ile İç İçe Bir Tatil için Yayla Otelleri
Şehrin kalabalığından ve gürültüsünden uzaklaşıp, bol oksijenli bir tatil için en iyi seçeneklerden birisi de yayla otelleridir.

Yüksek rakımda yer alan yayla otelleri, yaz aylarının kavurucu sıcaklarından kaçarak serin ve sakin bir tatil planı oluşturmanıza fırsat tanımaktadır. Doğa severlerin en sık tercih ettiği seçenekler olmasının yanı sıra, gürültüden ve kalabalıktan sıkılanların da gözdesi konumundadır.

Yayla otelleri yalnızca yaz aylarında değil, diğer mevsimlerde de konaklama için tercih edilmektedir. Şömine başında keyifli zaman geçirmenize ve tertemiz kar havasını hissetmenize olanak tanımaktadır. Türkiye’de yayla otellerinin en yoğun bulunduğu bölgeler Rize ve çevre illeridir. Karadeniz iklimine sahip bu illerde yemyeşil doğa ile baş başa vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca sadece oda, oda kahvaltı, yarım pansiyon ve tam pansiyon olmak üzere çok farklı konseptler sunarak dilediğiniz tatil yaşamanıza fırsat tanınmaktadır. Huzurlu ve doğa ile iç içe bir tatil için https://otelleri.net/ birbirinden güzel konaklama seçenekleri sunmaktadır.

Doğa ile Uyumlu Bungalovlarda Konaklayabileceğiniz Yayla Otelleri

Genellikle tek katlı olan bungalov evler, ahşaptan yapılmakta ve doğa uyumlu özellikleri ile bilinmektedir. Doğanın içerisine hem görsel açıdan hem de ekolojik açıdan sağladığı uyum, doğa severlerin ilgi odağı konumundadır. Siz de doğa ile iç içe bir tatil istiyorsanız, Türkiye’de popüler olan bungalov evleri tercih edebilirsiniz.

Ayder Yaylası’nda konaklayabileceğiniz bir diğer seçenek ise Ayder Şelale Dağ Evleri’dir. 15 adet bungalov evde konuklarını ağırlamaktadır. Oda kahvaltı konsepti ile hizmet vermekte olup, 1 adet a’la carte restoranında ve 1 adet ana restoranında lezzet şöleni yaşatmaktadır. Ayrıca at binme, ATV safari, canlı müzik ve tırmanış gibi aktiviteler ile tatilinizin renklenmesine olanak tanımaktadır.

Trabzon’un eşsiz güzelliklerinden birisi olan Uzungöl’de yer alan Akyüz Kardeşler Otel & Bungalow, yayla otelleri arasında en gözde seçeneklerdendir. Sadece oda ve oda kahvaltı konseptleri ile hizmet veren otel, 25 adet bungalov evde konuklarını ağırlamaktadır. Ana restoranında hem Karadeniz mutfağına hem de dünya mutfağına has lezzetleri deneme şansınız bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sunduğu genel olanaklar ile tatilinizi daha verimli ve kolay bir hale getirmektedir.

akyuz-kardesler-otel--bungalow-002.jpg

Birlik Yaylakent Otel, Trabzon’un bir diğer popüler yaylası olan Hanırmak – Sultan Murat Yaylası üzerinde yer almaktadır. Otel konukları oda kahvaltı konsepti ile ağırlanmakta ve konfor ve huzur sunan 8 bungalov evinde konaklamaktadır. Yemyeşil doğa manzarası sunan otelde sunulan genel olanaklar tatilinizin daha keyifli geçmesine olanak tanımaktadır. Bunun yanı sıra ana restoranı muhteşem lezzetler ile sizleri karşılamaktadır.

Giresun’un Kümbet Yaylası’nda yer alan Birun Kümbet Dağ Evi, doğa ile iç içe stresten uzak bir şekilde vakit geçirebileceğiniz oteller arasındadır. Oda kahvaltı konsepti ile hizmet veren otelde toplam 44 adet konaklama birimi yer almaktadır. Eğlenerek vakit geçirebilmeniz için kapalı havuz, voleybol, oyun salonu, ATV safari, karaoke, sinema salonu ve futbol gibi seçenekler sunmaktadır. Ayrıca stresten arınmak isteyenler için Türk hamamı ve sauna hizmetlerinin verildiği Spa & Wellness bölümüne de sahiptir.

Hem Doğal Güzellikleri Hem de Lüks Hizmetleri Bir Arada Sunan Yayla Otelleri

Hem doğayı hem de kaliteli hizmeti bir arada denemek isterseniz, tercihlerinizi yaylalarda yer alan lüks otellerden yana kullanabilirsiniz. Bu oteller, diğer seçeneklere göre daha geniş olanak yelpazesi ile ziyaretçilerini karşılamaktadır.

Rize’nin yemyeşil ormanları ve göz kamaştıran doğal güzellikleri ile ünlü Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası’nda yer alan Ayder Doğa Resort, dilediğiniz gibi bir tatilin kapılarını aralamaktadır. Oda kahvaltı konsepti ile hizmet vermekte olup, toplam 30 adet odaya sahiptir. 1 adet a’la carte restoranı ve 1 adet ana restoranı ile dilediğiniz lezzeti bulabilirsiniz. Ayrıca tatilinizi daha kolay bir hale getirecek olanakları da unutulmaz bir konaklama deneyimi edinmenize fırsat tanımaktadır.

ayder-doga-resort-003.jpg

Uçsuz bucaksız doğal güzellikleri ile bilinen Ayder Yaylası’nda tercih edebileceğiniz bir diğer otel ise Ayderoom Otel’dir. Toplam 18 odaya sahip otel, oda kahvaltı konsepti ile hizmet vermektedir. İhtiyacınız olabilecek bütün temel gereksinimler konuklarının rahat bir tatil geçirebilmeleri için sunulmaktadır. Ayrıca hem Türk mutfağının hem de Karadeniz mutfağının eşsiz lezzetleri ana restoranında servis edilmektedir.

Kaçkar Resort Hotel, Ayder Yaylası’nda tercih edebileceğiniz bir diğer lüks oteldir. Oda kahvaltı konsepti sunan otel, sıcacık ve samimi bir atmosferde konuklarını ağırlamaktadır. Toplam 42 odaya sahiptir. Ruhen ve bedenen dinlenebilmeniz için masaj, jakuzi, Fin hamamı, sauna ve buhar odası gibi hizmetler sağlamaktadır. Bunların yanı sıra lezzet şöleni yaşayabileceğiniz 1 adet ana restorana ve 1 adet a’la carte restorana da ev sahipliği yapmaktadır.

kackar-resort-hotel.jpg

Grand Sis Hotel, Trabzon’un dünyaca ünlü Uzungöl mevkiinde yer almaktadır. Toplam 54 odasında konuklarını ağırlayan otel, oda kahvaltı konsepti ile hizmet vermektedir. Fitness merkezi ve Türk hamamı gibi sağlık olanakları sunmakta olup, çeşitli eğlence olanakları da sağlamaktadır. Ayrıca bünyesinde yer alan a’la carte restoranda ve ana restoranda eşsiz lezzetler servis etmektedir.

Artvin’de yer alan Black Forest Hotel & Spa, hem doğa hem de sağlık odaklı hizmetleri ile unutulmaz bir tatilin kapılarını aralamaktadır. Yemyeşil doğası, bol oksijenli atmosferi ve sıcacık ortamı ile dikkat çeken otelde toplam 40 oda bulunmaktadır. Oda kahvaltı sunmakta olup, ana restoranında ve a’la carte restoranında hem Türk mutfağının hem de dünya mutfağının lezzetlerini servis etmektedir. Sağlık odaklı sunduğu hizmet arasında ise masaj, sauna ve Türk hamamı yer almaktadır.

Yayla Otelleri Kimler için Uygundur?

Yayla otelleri, yemyeşil doğa içerisinde stresten ve kalabalıktan uzakta vakit geçirmek isteyenlerin ilk tercihidir. Yayla otellerinde geçireceğiniz tatil, doğanın eşsiz güzelliklerini günün her saati sizlere sunacaktır. Eğer sizler de tercihinizi yayla otelleri listesi üzerinden yapmak isterseniz, dilediğiniz gibi huzurlu ve stresten uzak bir tatil planı oluşturabilirsiniz.

023-027.jpg