Doğan Birben Artık Rize Tıp Merkezi'nde...

Doğan Birben Artık Rize Tıp Merkezi'nde...
30 yıldır Rize'de Kadın Doğum uzmanı olarak görev yapan Op.Dr. Doğan Birben Rize Tıp Merkezi'nde hasta kabulune başladı.

Sağlık alanında yaptığı yatırımlarla bölge adına hizmet veren Rize Tıp Merkezi doktor kadrosuna kadın doğum uzmanı katarak, hastalara hizmet vermeye devam ediyor.

Rize'nin sevilen kadın doğum doktoru Op.Dr. Doğan Birben, Rize Tıp Merkezi Kadın Doğum polikliniğinde hizmet vermeye başladı. Birben 30 yıllık bilgi ve birikimiyle, sağlıklı bir gebelik geçirmek isteyen ve çocuk özlemi çekenlerin çocuk özlemini sona erdireceklerini söyledi.

Bilgi ve Randevu İçin İrtibat telefon: 0464 253 44 44 - 214 79 44

Dr. Doğan Birben Kimdir?

1952 yılında Rize’nin Pazar ilçesinde doğdu. Babasının memuriyet görevi nedeniyle, 1958 yılında Ankara’ya taşındı. İlk, orta ve lise öğrenimimi Ankara'da tamamladı. Yüksek öğrenimimi İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde yaptı ve 1976 yılında pratisyen hekim olarak mezun oldu. Askerlik hizmetinden sonra,1981 yılına kadar, çeşitli illerde Hükümet Tabipliği yaptı. Daha sonra 1981–1985 yılları arasında, Şişli Etfal Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanlığı eğitimi aldı.

Mecburi hizmet için geldiği memleketi Rize'de; 1985-2007 yılları arasında, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak hemşerilerinin hizmetinde çalıştı. Kısa bir dönem özel klinik deneyiminden sonra, Rize'de Gözlem Tıp Laboratuvarları'nı ve Gürcistan'da Batum Tüp Bebek Merkez'ini kurdu. Birben evli ve 2 çocuk babasıdır.