Doğduğu Gün Hayatını Kaybetti

Doğduğu Gün Hayatını Kaybetti
Portakallık Mahallesi Muhtarı Tuncay Maşalacı’nın doğduğu gün hayatını kaybeden kız çocuğu gözyaşları arasında defnedildi.

Rize’nin Merkeze bağlı Portakallık Mahalle Muhtarı Tuncay Maşalacı’nın doğduktan 7 saat sonra böbrek yetmezliğine bağlı olarak hayatını kaybeden kız çocuğu gözyaşları arasında defnedildi.

Muhtar Maşalacı’nın eşi dün sabah 09.00 sıralarında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde üçüncü çocuğunu dünyaya getirdi.

Henüz ismi koyulmayan ancak “Merve” isminin verilmesi düşünülen minik bebek, böbrek yetmezliği dolayısıyla  Rize Devlet Hastanesi Çocuk Servisine sevk edildi. Burada tedavi altına alınan minik bebek doğumundan 7 saat sonra 16.00 sıralarında hayata gözlerini yumdu.

Merve bebek için bugün Cuma Namazı’na müteakiben Portakallık Mahallesinde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Maşalacı ailesinin yanı sıra yakınları, Rize Belediye Başkan Yardımcıları Sultan Yılmaz ve Mustafa Altay ile Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Özer, Rize Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Erbaş, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Merve bebek gözyaşları arasında aynı mahalledeki aile kabristanlığına defnedildi.

İLGİLİ HABERİMİZ

Muhtar Maşalacı’nın Büyük Acısı