Doğtaş-Kelebek Mobilya Rize Mağazası Açıldı

Doğtaş-Kelebek Mobilya Rize Mağazası Açıldı
Doğtaş-Kelebek Mobilya Rize Mağazası bugün Taşlıdere Mahallesindeki yerinde hizmete açıldı.

Üç yıldız Turizm şirketi bünyesinde hizmete sunulan yeni mağazalar, Türkiye'nin köklü ve seçkin mobilya markalarını Rizeli vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor.

kelebek-mobilya-rize.jpg

Açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hakan Dedebağı, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin, Üçyıldız Turizm şirketi yönetim kurulu ve MOBİAD Başkanı Alper Bektaş, iş adamları ile davetliler katıldı.

0,.jpg

Alper Bektaş yaptığı açılış konuşmasında, 1972 yılında kurulan Türk Mobilya sektörünün öncüsü, Kelebek ve Doğtaş Mobilyanın temsilciliğini yaptıkları mağazalarının açılışına katılan herkese teşekkür ederek böyle değerli bir markanın iş ortağı olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

alper-bektas-rize.jpg

Amaçlarının kaliteli ürün iyi hizmet, müşteri memnuniyetlerine önem vererek, bölgede istihdam yaratmaya ve güzel işler yapmaya devam etmek olacağını belirten Bektaş, Rize'de 4.mağazalarının açılışını yapmış olmanın mutluluğunu duyduklarını ülkemizin gelişimi ve istihdamına katkı sağlamaya çalışan işadamı olarak sorumluluklarına devam edeceklerini ifade etti.

alper-bektas-001.jpg

Doğtaş Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, 80 metrekarelik atölyeyi 32 ülkeye ihracat yapan ve Türkiye mobilya ihracatının  iki numarası olarak iki marka yarattıklarını söyledi. Kelebek Mobilyanın sektöre yön veren bir marka olduğunu belirten Doğan, 400 bayi 2000 direkt olmak üzere 5000 kişiye istihdam sağladıklarını ve mobilya sektöründe kdv indiriminin 30 Haziran'a kadar uzatıldığını söyledi.

davut-soykan.jpg

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, tacirin tarifi ile başladığı konuşmasında, Kelebek Mobilya'nın tarihi sürecini ilk defa duyduğunu itiraf ederek, kelebek isminin uçak kanatlarını andırdığını söyledi. Yazıcı Ürettiği ürünü sadece hedef kitlenin ihtiyacını gözeterek tüketiciye arzetmek değil, dünya üretme tüketme dünyası olduğunu, mağaza açılışını yapanların Rize'nin dezavatajlarını gördüklerini Rizelilerin evlerini donatırken kalite ve fiyat aradığını ifade ederek kolay insan olmadıklarını söyledi.

hayati-yazici-020.jpg

yasemin-kelebek.jpg

Doğtaş-kelebek Mobilya Rize Mağazası Açıldı

Yapılan açılışın ardından Alper Bektaş, misafirlerine mağazayı gezdirdi.

23-071.jpg

kelebek-mobilya-rize-1.jpg

Doğtaş-kelebek Mobilya Rize Mağazası AçıldıDoğtaş-kelebek Mobilya Rize Mağazası Açıldı

alper-bektas-2.jpg

rize-kelebek-mobilya.jpg

0-008.jpg

alper-bektas-002.jpg