Doğu Karadeniz Bölge Üniversiteleri Rektörleri Toplantısı Bayburt’ta Yapıldı

Doğu Karadeniz Bölge Üniversiteleri Rektörleri Toplantısı Bayburt’ta Yapıldı
Doğu Karadeniz Bölgesi Üniversitelerinin Rektörleri, Bayburt Üniversitesinde gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’un ev sahipliğindeki toplantıya Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Tilki, Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan İnan, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu katıldı.

Bölge üniversiteleri rektörlerinin belirli aralıklarla ile bir araya geldiği toplantıda üniversiteler olarak akademik faaliyetlerin yanında araştırma ve geliştirme alanlarında yapılabilecek ortak çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Doğu Karadeniz Bölgesi Üniversitelerinin arasındaki mevcut bağın daha da artırılmasına vurgu yapılan toplantı gündeminde büyüyen ve hızla gelişen üniversitelerin bulundukları şehre ve bölgeye katkıları da yer aldı.

dogu-karadeniz-bolge-universiteleri-rektorleri-toplantisi-bayburt’ta-yapildi-1.jpgdogu-karadeniz-bolge-universiteleri-rektorleri-toplantisi-bayburt’ta-yapildi-2.jpg