Doğu Karadeniz’den Deprem Bölgesine 1364 Ünite Kan

Doğu Karadeniz’den Deprem Bölgesine 1364 Ünite Kan
Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremler dolayısıyla deprem bölgesinde kullanılmak amacıyla başlatılan kan bağışı kampanyasında Türk Kızılayı Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezince 1364 ünite kan toplandı.

Türk Kızılayı Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezince başlatılan kan bağışı kampanyasında deprem bölgesine gönderilmek üzere 271 ünitesi Rize’den olmak üzere Trabzon, Giresun ve Gümüşhane illerinden 1364 ünite kan bağışı toplandı.

Türk Kızılayı Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Dila Baran, deprem dolayısıyla milletçe tarifi imkânsız büyük bir üzüntü yaşadıklarını ifade ederek hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Baran, enkaz altında kalan vatandaşlarımızın sağ salim kurtarılmaları temennisinde bulunarak yaralılara acil şifalar diledi.

Deprem bölgesinde kullanılmak üzere başlatılan kampanyaya destek veren yardımsever vatandaşlara da ilgi ve hassasiyetleri için teşekkür eden Baran, kan bağış kampanyasının bölgede devam edeceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum