Doğu Karadeniz'e Yoğun Kar Yağışı Uyarısı!

Doğu Karadeniz'e Yoğun Kar Yağışı Uyarısı!
Meteoroloji, bu akşam ve yarın Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç, Artvin'in kuzey yüksek kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı beklendiği uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarına göre, Doğu Karadeniz'de bu akşam saatlerinden itibaren yoğun kar yağışı bekleniyor. Beklenen yağışlar, bölgenin iç kesimlerinde, Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç, Artvin'in kuzey yüksek kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olacak.

Yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar, tipi şeklinde yağış ile eğimi fazla dik yamaçlarda çığ tehlikesi gibi olumsuzluklar yaşanabileceğinden, vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarı yapıldı.

Yağışların yarın saat: 23.59’dan itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.