Doğum Yaparken Şarkı Söyledi

Doğum Yaparken Şarkı Söyledi
O Ses Türkiye'de büyük başarı elde eden İzmirli Tuğba Çarpan (27), doğum yaparken de şarkı söyledi.

O Ses Türkiye'de büyük başarı elde eden İzmirli Tuğba Çarpan (27), doğum yaparken de şarkı söyledi. "Keskin Bıçak" şarkısını söyleyen genç sanatçının neşesi görülmeye değerdi.

2004 yılında O Ses Türkiye'de fırtına gibi esen İzmirli Tuğba, sahnedeki şarkı söyleme istediğini doğum masasında da sürdürdü. 41 haftalık hamile Çarpan, İzmir Özel Ata Sağlık Hastanesi'nde doğuma alındı. Çalışanların ve Doktoru Emin Hagverdiyev ilgisinden memnun kalan ve rahat bir doğum süreci geçiren anne adayı, doğumundan birkaç dakika önce sağlık çalışanlarına armağan olarak "Keskin Bıçak" şarkısını seslendirdi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Hagverdiyev ve ekip üyesi sağlık personelleri de şarkıya eşlik etti. Bu mutlu ve neşeli atmosferdi doğum normal yolla doğum yapan Tuğba Çarpan, 2 kilo 749 kilo nur topu gibi bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Konserli bir doğumla dünyaya gelen "Tanem Nesrin" olanlardan habersiz, hayata "merhaba" dedi.

"DOKTORUMA ŞARKI HEDİYE ETTİM"

Epidural doğum yönteminin kullanılmasının kendisini doğum sırasında çok rahatlattığını anlatan Tuğba Çarpan, "O Ses Türkiye'de bambaşka bir heyecan vardı. Doğumum sırasında doktorum Hagverdiyev ve diğer sağlık personelleri benim ile çok ilgilendi. Bir yandan ıkınırken bir yandan da şarkı söyledim. Doğumum çok iyi geçti. Hem doktoruma hem de hastane personeline ödül anlamında bir şarkı söylemek istedim. Çok da güzel oldu" ifadelerini kullandı.

"ŞARKI SÖYLEMEK RAHATLATIYOR"

Kadın ve Doğum Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Emin Hagverdiyev ise, şarkılı doğumun kendileri için de farklı bir tecrübe olduğunu belirterek, "Şarkı söylemek anne adaylarını rahatlatıyor. Bunun en iyi örneğini Tuğba ile canlı canlı yaşadık. Bundan sonraki hastalarıma da önereceğim" diye konuştu.

Kaynak:IHA