"Doğu’nun Paris’i" Gaziantep’te İlginç Tanıtım

"Doğu’nun Paris’i" Gaziantep’te İlginç Tanıtım
Kültürü, gelişen nüfusu, ekonomisi ve yaşam standartları nedeniyle "Doğu'nun Paris'i" olarak anılan Gaziantep'te, bugüne kadar görülmemiş standartlarda...

Kültürü, gelişen nüfusu, ekonomisi ve yaşam standartları nedeniyle "Doğu'nun Paris'i" olarak anılan Gaziantep'te, bugüne kadar görülmemiş standartlarda bir tanıtım çalışması gerçekleştiriliyor.

Firmaların, geleneksel yöntemle daha çok açık hava reklam mecralarını kullandığı ülkemizde, Gaziantep'te yapılan bu renkli ve eğlenceli etkinlik görenleri şaşırtıyor.

Şehirde 2 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren bir alışveriş merkezinin gerçekleştirdiği tanıtımda, 4 genç başlarının üzerinde konuşma balonları taşıyarak şehri dolaşıyor. Yan yana yürüyen gençlerin taşıdığı bu balonlarda, söz konusu alışveriş merkezinin çeşitli kampanyaları ve sosyal etkinlikleri ilginç diyaloglara yer alıyor.

Gazianteplilerin dikkatini çeken bu çalışma, diyaloglarda yöre şivesinin kullanılması nedeniyle ayrıca daha da sempati topluyor. Gaziantepliler, "Duydun mu rafık, Mustafa Ceceli Forum Gaziantep'e geliyormuş", "Forum Gaziantep'te hediye yağmuru var rafık", "Kendimi Forum Gaziantep'te özel hissediyorum" gibi yazılı konuşma balonları taşıyan gençlerle yöresel şiveyle sohbet ediyor ve vatandaşlarla fotoğraf çektiriyor.

Gaziantep'te yapılan ve Türkiye'de henüz görülmeyen bu tanıtım, şehirde ve sosyal medyada adını sıkça söz ettirmeye başladı. Rafık kelimesi ise,Gaziantepliler arasında dost, en iyi arkadaş anlamına geliyor.

"Doğu’nun Paris’i" Gaziantep’te İlginç Tanıtım

"Doğu’nun Paris’i" Gaziantep’te İlginç Tanıtım

Kaynak:IHA