Doğuş Çay’dan Depremzedelere Sıcak Çay İkramı

Doğuş Çay’dan Depremzedelere Sıcak Çay İkramı
Özel çay firmalarının öncü kuruluşlarından Doğuş Çay, çay ikram kamyon ve tırını Elazığ ve Malatya’ya göndererek vatandaşlara sıcak çay ikramında bulunuyor.

Türkiye’de özel çay sektörünün en önemli kuruluşlarından olan ve sektörün güçlü isimlerinden Rize kökenli Doğuş Çay, çay ikram kamyonu ve çay ikram tırını 11 personeliyle birlikte Elazığ ve Malatya’ya gönderdi.

Elazığ ve Malatya'da konuşlandırılan Doğuş Çay'ın ikram kamyonu ile tırında görevli 11 personel tarafından depremzedelere günün her anında ücretsiz bir şekilde sıcak çay ikramında bulunuyor.

dogus-cay’dan-depremzedelere-sicak-cay-ikrami-(2).jpgdogus-cay’dan-depremzedelere-sicak-cay-ikrami-(4).jpgdogus-cay’dan-depremzedelere-sicak-cay-ikrami-(5).jpgdogus-cay’dan-depremzedelere-sicak-cay-ikrami-(8).jpgdogus-cay’dan-depremzedelere-sicak-cay-ikrami-(1).jpgdogus-cay’dan-depremzedelere-sicak-cay-ikrami-(3).jpgdogus-cay’dan-depremzedelere-sicak-cay-ikrami-(6).jpgdogus-cay’dan-depremzedelere-sicak-cay-ikrami-(9).jpgdogus-cay’dan-depremzedelere-sicak-cay-ikrami-(10).jpg