DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, Milletvekili Aday Adaylığı İçin İstifa Etti

DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, Milletvekili Aday Adaylığı İçin İstifa Etti
DOKAP (Doğu Karadeniz Kalkınma İdaresi) Başkanı Ekrem Yüce, Ak Parti'den aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

didi soğuk çayın mimarı, Çaykur Eski Genel Müdürü ve DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, 24 Haziran'da yapılacak Cumurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Çaykur Genel Müdürlüğü görevinde Çaykur'un 70 yılllık tarihinde ilk kez kara geçmesini sağlayan ve Çaykur tarafından piyasaya sunulan didi soğuk çay üretiminin mimarı olan, DOKAP'ta da başta Yeşil Yol Projesi olmak üzere birçok projenin isim babası olan DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, sosyal paylaşım sayfasından yaptığı açıklamada milletvekilliği aday adaylığında bulunmak üzere görevinden istifa ettiğini belirterek, "Çaykur Genel Müdürlüğü görevimden sonra büyük bir onurla sürdürdüğüm DOKAP (Doğu Karadeniz Kalkınma İdaresi) Başkanlığı görevimden 24 Haziran seçimlerinde milletvekili aday adayı olmak için görevimden ayrılıyorum Saygılarımla" dedi.

Yüce'nin Sakarya'dan Ak Parti aday adaylığı başvurusunda bulunması bekleniyor.

Yüce, 12 Haziran 2011 seçimleri öncesinde Çaykur Genel Müdürü iken, AK Parti Milletvekili aday adayı olmak için Çaykur'a tarihin altın yıllarını yaşattığı ve başarıyla dolu 8 yıl sürdürdüğü Çaykur Genel Müdürlüğü görevinden istifa etmiş ve Ak Parti'den Sakarya Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu.