DOKAP'da Yumurta Tavukçuluğu İçin Toplandılar

DOKAP'da Yumurta Tavukçuluğu İçin Toplandılar
Serbest Sistem Yumurta Tavukçuluğu’nun Doğu Karadeniz’de uygulanması, yaygınlaştırılması ve pazarlanması ile ilgili DOKAP’da bir toplantı gerçekleştirildi.

DOKAP İdaresi Başkanı Ekrem Yüce’nin koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantıya DOKAP İdaresi Başkan Yardımcısı Yusuf Mengi, Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölüm Başkanı Doç. Dr. İsmail Durmuş, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sezai Alkan, Altınordu Ziraat Odası Başkanı Uğur Cörüt ile Akkuş Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kaya, Fatsa Ziraat Odası Başkanı İbrahim Ethem Kibar, Altınordu Ziraat Odası Meclis Üyesi Köksal Şenyurt, Fatsa Ziraat Odası Yönetim Kurulu Muhasip Üye Muharrem Okay Sarıhan, DOKAP Plan ve Proje Gel. Birim Sor. Veteriner Hekim Şeref Demir ve DOKAP Plan ve Proje Gel. Koord. Uzman Osman Demir katıldı.

dokapda-yumurta-tavukculugu-icin-toplandilar2.jpg

Toplantıda Serbest Sistem Yumurta Tavukçuluğuyla İlgili izlenecek yöntem konusunda katılımcıların görüşleri alındı. Toplantı sonunda katılımcıların üyesi olduğu yürütmeden sorumlu komisyon oluşturulması ve komisyonun oy birliği ile alacağı kararlar doğrultusunda faaliyetlerin yürütülmesine ve komisyon üyelerinin alınan kararların uygulanmasında iş birliği içerisinde hareket edilmesi istendi.

dokapda-yumurta-tavukculugu-icin-toplandilar-1.jpg