Doktor Akgül Asansörde Rehin Kaldı

Doktor Akgül Asansörde Rehin Kaldı
MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzman Doktor Zelkif Akgül, seçim çalışması için girdiği binanın asansörü arızalanınca asansör kabininde 20 dakika mahsur kaldı.

Seçim çalışmalarını meydanlarda değil de ev ev gezerek sürdüren MHP’nin Rize Belediye Başkan Adayı Uzman Doktor Zelkif Akgül geçtiğimiz gece bir aksilik yaşadı.

Akgül, Rize’nin Tophane Mahallesi’nde seçim ziyareti için girdiği binanın asansörü arıza yapınca 20 dakika kadar yanındakiler ile birlikte asansör kabininde mahsur kaldı. Kat arasında kalan Akgül, asansör tamircisinin gelmesi ile kapı açılarak kabinden çıkartıldı.

Akgül, yaşadığı talihsizlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Rize’de bu güne kadar hiçbir adayın başaramadığı bir şeyi gerçekleştiriyoruz. Erken başladığım seçim çalışmalarında tek tek tüm evleri ziyaret ederek seçmenler ile bire bir iletişim kuruyorum. Bugüne kadar 9 bin 800 konutu ziyaret ettim. Bu ziyaretler sırasında bazen küçük kazalarda yaşana biliyor. Bu binanın asansörü arızalı olduğu için geçtiğimiz hafta bina ziyaretini ertelemiştik. Çalıştığı için bu kez binayı ziyaret etmeye karar verdik. Bize asansörün tamir edildiği söylenmişti. Ancak bu küçük kazayı yaşadık. Şükürler olsun ki kimseye bir şey olmadı. İki de bu binaya gelmişiz. Asansörde mahsur kalmış olsak da ev sahipleri bizi çok iyi karşıladı” dedi.

zelkif-akgul-rizede-asansorde-rehin-kaldi.jpg