Doluzede Esnaf Çatıdan Düşerek Ağır Yaralandı

Doluzede Esnaf Çatıdan Düşerek Ağır Yaralandı
Trabzon'da yağan dolu nedeniyle çatısı delik deşik olan Avrasya Pazarı'nda yağmurdan mallarının ıslanmaması için çatıya naylon sermeye çalışan esnaf çatıdan düşerek ağır yaralandı.

Trabzon'da önceki gün yağan dolu nedeniyle çatısı delik deşik olan Avrasya Pazarı'nda yağmurdan mallarının ıslanmaması için bu sabah çatıya çıkıp naylon sermeye çalışan esnaf çatıdan düşerek ağır yaralandı.

Trabzon’da önceki gün etkili olan dolu ve sağanak yağış sonrası Moloz mevkiinde bulunan Avrasya Pazarı’nın çatısı dolu taneleri ile delik deşik olmuştu. 313 esnafın bulunduğu Avrasya Pazarı’nda esnaflar malzemelerinin ıslanmaması için çatılara naylon serdi. Pazarda bulunan Süleyman Çelik isimli esnaf, ince malzemeden yapılan ve delik deşik olan tavana naylon sermek için çatıya çıktı. Plastik malzemenin kırılması üzerine Çelik, yaklaşık üç metre yükseklikten düştü. Ağır yaralanan Çelik, olay yerine gelen ambulans ekipleri tarafından Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

doluzede-esnaf-catidan-duserek-agir-yaralandi-(1).jpg

Öte yandan, Avrasya Pazarı’ndaki esnaflar, yaşanan dolu afeti nedeniyle pazarlarının büyük zarar gördüğünü çatı dahil toplam zararlarının yaklaşık 500 bin TL civarında olduğunu belirterek yetkililerin kendilerine yardımcı olmasını istediler.

doluzede-esnaf-catidan-duserek-agir-yaralandi-(2).jpg

doluzede-esnaf-catidan-duserek-agir-yaralandi-(3).jpg

doluzede-esnaf-catidan-duserek-agir-yaralandi-(4).jpg

doluzede-esnaf-catidan-duserek-agir-yaralandi-(5).jpg

doluzede-esnaf-catidan-duserek-agir-yaralandi-(6).jpg

doluzede-esnaf-catidan-duserek-agir-yaralandi-(7).jpg

doluzede-esnaf-catidan-duserek-agir-yaralandi-(8).jpg