Domuz sanıp yengesini öldürdü, intihara kalkıştı

Domuz sanıp yengesini öldürdü, intihara kalkıştı
Giresun'da tarladan gelen sesin domuza ait olduğunu sanan kişi kazayla yengesini vurarak öldürünce, intihara kalkıştı.

Görele ilçesinde Sedai Y. (30), evde uyurken yakındaki tarladan gelen sesin domuza ait olduğunu söylediği belirtilen halası Gülbeyaz Y'nin uyarısı üzerine, ruhsatsız el yapımı tabancası nı alıp dışarı çıktı.

Domuza ait olduğunu sandığı sesin geldiği yöne doğru tabanca ile ateş açan Sedai Y, tarlada mısır ve fasulye toplayan amcası Mehmet Y'nin eşi Nurgül Y'yi (30) vurdu.

Vücuduna 3 kurşun isabet eden Nurgül Y'nin "Beni vurdunuz" diye bağırması üzerine tarlaya koşan Sedai Y. ve komşuları, kadını Gö rele Devlet Hastanesine kaldırdı. Nurgül Y, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Zanlı Sedai Y, yengesinin ölümü üzerine fenalık geçirdi. Bu sırada, aynı tabancayı kafasına dayayarak yaşamına son vermek isteyen Sedai Y, amcası Mehmet Y. tarafından engellendi.
Olayda kullanılan silahla jandarmaya teslim olan Sedai Y, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
İstanbul'da yaşayan Nurgül Y'nin, Ramazan Bayramı dolayısıyla Görele'ye gelen ve bugün İstanbul'a dönecek olan çocukları için mısır ve fasulye topladığı, kendisinin de bir hafta sonra İstanbul'a gideceği öğrenildi.

Mehmet Y, yeğeninden davacı olmadığını belirterek, "Bu bir kazadır. Allah böyle acı göstermesin. Biri eşim, diğeri yeğenim. Hangisine yanayım. Bu kaderin bize oynadığı acı bir oyun" diyerek gözyaşı döktü.