Dört nala evlilik teklifi !

Dört nala evlilik teklifi !
İzmir'de başarılı jokeyler arasında yer alan Burak Koçoğulları (29), kendisi gibi atlara gönül veren bayan antrenör Gözde Gökmen’e (28) doğum gününde sürpriz yaptı.

Kız arkadaşının mumları söndürmesinden sonra ünlü jokey, "Sana ömür boyu başımın etini yeme fırsatını sunuyorum. Benimle evlenir misin? Gözdemmmm" yazılı pankart açtı. Şaşkına dönen at antrenörü Gözde Gökmen, teklifi hiç düşünmeden kabul etti. Birbirlerine sarılan mutlu çifti, doğum gününe katılan arkadaşları tebrik etti. Hipodrum'da tanıştığı Gözde Gökmen ile bir süredir arkadaşlık yaptığını belirten Barış Koçoğulları, "Gözde ile yaşamımı birleştirmek istedim. En kısa sürede evlenmek için hazırlıklara başladık" dedi. Gözde Gökmen de teklif karşısında şok yaşadığını ve çok mutlu olduğunu söyledi.

burak-kocogullari-gozde-gokmen.jpg

ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞTÜ

Kocaeli Üniversitesi Kartepe Meslek Yüksekokulu At Atrenörlüğü bölümünü bitirdikten sonra 2 yıl önce lisansını alan Gözde Gökmen, kazandığı başarılarla adı gibi, 'Hipodromun Gözde"si oldu. Antrenörlüğünü üstlendiği atlarla 2 kupa, 7 birincilik, 13 tabela yarışı kazanan Gökmen, Ankara'dan İzmir'e bir yıl önce geldi. Ayten Hanım ile Leydi Riwer isimli atları yarışa hazırlayan başarılı bayan at antrenörü, sahada tanıştığı ünlü jokey Burak Koçoğulları ile arkadaşlık yapmaya başladı. Koçoğulları ile Gökmer arasındaki arkadaşlık, kısa sürede aşka dönüştü.

PANKARTLI EVLİLİK TEKLİFİ

Hipodrom'da başlayan duygusal ilişkilerini evliliğe taşımak isteyen ünlü jokey Burak Koçoğulları, gizlice plan yaptı. Kız arkadaşının doğum gününü organize eden Koçoğlu, evlilik teklifi için bir de afiş hazırlattı. Kordon'da kutlanan doğum gününde Gözde Gökmen'in pastanın üzerindeki mumları üflemesinden sonra jokey Burak Kocoğulları, "Sana ömür boyu başımın etini yeme fırsatını sunuyorum. Benimle evlenirmisin? Gözdemmmm" yazılı pankart açtı. Pankartı gören ve şaşkınlık içinde kalan Gözde Gökmen, evlilik teklifinde bulunan Burak Koçoğulları'na sarılarak 'evet' yanıtını verdi. Doğum gününe katılanlar alkışlarla çiftin mutluluğuna ortak oldu.

hipodromda-surpriz-ask-1.jpg