Dortmund'da olaylı maç!

Dortmund'da olaylı maç!
Borussia Dortmund-Galatasaray maçında sahaya atılan meşalelerden dolayı hakem maçı durdurdu.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda oynanan Borussia Dortmund-Galatasaray maçı sarı-kırmızılı taraftarların sahaya ve ev sahibi tribünlerine attığı yanıcı maddeler dolayısıyla 2 kere durdu.

dortmundda-olayli-mac!.jpg

Galatasaray, gruptaki 4. maçında deplasmanda Borussia Dortmund ile karşı karşıya geldi. Maçta sarı-kırmızılı taraftarların 52. dakikada sahaya yabancı madde atması sebebiyle karşılaşma durdu. Ardından maçın hakemi yardımcılarını yanına çağırıp durum değerlendirmesi yaptı. Bu esnada Galatasaraylı oyuncular Selçuk İnan ve Felipe Melo sar-kırmızılı taraftarların yanına giderek, taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. Oyun yaklaşık 2 dakikalık duraklamanın ardından devam etti.

borussia-dortmund-galatasaray-macinda-sahaya-mesale-atildi,-oyun-durdu-1.jpg

Maçta ikinci duraklama ise 86. dakikada yaşandı. Galatasaraylı taraftarlar gene sahaya yabancı madde atarken, Dortmund tribünlerine de meşale atıldı. Olayın ardından yangın çıkması duruma karşı ekipler yangın söndürücü ile tribüne çıktı. Polis ekipleri tribünde güvenlik önlemleri aldı. Maç 2 dakikalık duraklamanın ardından devam etti. Mücadele Borussia Dortmund'un 4-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

borussia-dortmund-galatasaray-macinda-sahaya-mesale-atildi,-oyun-durdu--2.jpg