DP'de Yeni Yönetim Tanıtıldı

DP'de Yeni Yönetim Tanıtıldı
Yeni atanan Demokrat Parti (DP) Rize İl Başkanı Arif Kopuz, düzenlediği toplantı ile yeni yönetim kurulunu kamuoyuna tanıttı.

Kopuz, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, DP-Anavatan bütünleşmesinin yeni bir sinerji doğuracağını belirterek, ''DP, sanayi ötesi bilgi toplumunun hakim olacağı yarınlarda ürettiği bilgiyi yaratıcılıkla birleştirerek yönlendirici ve etken ülkeler grubuna dahil olacak bir çalışmayı başlatacaktır'' dedi.

İktidara geldiklerinde ihtiyacı karşılayacak bir eğitim sistemi oluşturacaklarını ifade eden Kopuz, ''İnsan gücü planlaması yapacağız. Gençlerimizi geleceğin meslekleri ile tanışmaları sağlayacağız. Bilgi ve iletişim çağında hızla ilerleyen dünya ile rekabet edebilecek ve yeni dünyayı doğru anlayabilecek bir donanıma sahip yeni bir insan tipini yetiştirecek öğretmenler ve kurumlar yeniden yapılandırılacaktır'' diye konuştu.

Kopuz, daha sonra il yönetim kurulu üyeliklerine getirilen Haşim Tornacı, Sefer Karamehmetoğlu, Ayhan Aslanoğlu, Hakkı Çolak, Hüsamettin Albayrak, Mustafa Tiryaki, Hüseyin Cezayirli, Muzaffer Köse, Ali Karadereli, Mustafa Kansızoğlu, Talat Çolak, Yaşar Ferahlı, Selman Kandemir, Kemal Mısır, Ahmet İlkbahar, Aziz Vanlı, İbrahim Dişli, İdris Mercan, Ali Kalyoncu, Tayyar Semiz, Recep Ali Artan, Naci Topaloğlu, Memiş Saruhan ve Nedim Keskin'i kamuoyuna tanıttı.