Dpü’de Temel Kalite Çalışmaları İç Paydaş Toplantısı

Dpü’de Temel Kalite Çalışmaları İç Paydaş Toplantısı
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kalite Koordinatörlüğü, kalite güvence sistemine ilişkin farkındalığı arttırmak amacıyla DPÜ temel kalite...

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kalite Koordinatörlüğü, kalite güvence sistemine ilişkin farkındalığı arttırmak amacıyla DPÜ temel kalite çalışmalarına ilişkin iç paydaş toplantısı gerçekleştirdi.

DPÜ Kalite Komisyonu adına çalışmalarını yürüten DPÜ Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen toplantıya, Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Saygın, koordinatör yardımcısı Doç. Dr. Filiz Yüksel, koordinatörlük personeli ile üniversite bünyesindeki tüm akademik birimlerden ve bölümlerden 33 temsilci katıldı.

Toplantıda öncelikle, Doç. Dr. Özgür Saygın, DPÜ Kalite Koordinatörlüğü çalışmaları hakkında genel bir bilgilendirmede bulundu. Toplantıda, üniversitede kalite güvence sistemine ilişkin farkındalığın arttırılması için DPÜ kalite temel çalışmalarına ilişkin olarak Koordinatörlük tarafından hazırlanan doküman ve afiş çalışmalarına hakkında akademik birim ve bölüm temsilcilerine bilgilendirme yapıldı.

Toplantının fikir alışverişinin de yapıldığı soru-cevap bölümünde, katılımcılardan görüş ve beklentileri alındı. Doç. Dr. Saygın, katılımları ve değerli görüşleri için tüm katılımcılara teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.

Dpü’de Temel Kalite Çalışmaları İç Paydaş Toplantısı

Dpü’de Temel Kalite Çalışmaları İç Paydaş Toplantısı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.