Dr. Hakan Görgülü Rize’ye Veda Ediyor!

Dr. Hakan Görgülü Rize’ye Veda Ediyor!
Rize’de 22 yıllık kamu yöneticiliği görevi ile kentte en uzun süre yöneticilik görevinde bulunan İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan Görgülü, memleketi Çanakkale’de göreve başlamak üzere Rize’den ayrılıyor.

Rize’de kamuda en uzun süre yöneticilik görevinde bulunan Rize İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan Görgülü, kısa bir süre önce babasının vefatından dolayı ailesel nedenlerden dolayı Rize’ye veda etmeye ve memleketi Çanakkale’de göreve başlamaya hazırlanıyor.

Rize İl Sağlık Müdürlüğü ile ilişiğini kesen ve kentte veda turlarına başlayan Dr. Görgülü’nün Pazartesi gününden itibaren Rize İl Sağlık Müdürlüğünden başlamak üzere ay sonuna kadar Rize ve ilçelerinde veda turlarında bulunacağı ve 1 Mayıs 2023 tarihinden itibaren memleketi Çanakkale’de İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Lapseki ilçesinde yeni görevine başlayacağı öğrenildi.

Kendisinin çocukluk döneminde Astsubay olan merhum babasının Rize’de Pazar Hava Radar Kıta Komutanlığındaki görevi nedeniyle 3 yıl Rize’nin Pazar ilçesinde okuyan ve ilkokulu burada tamamladıktan sonra 1999 yılında ilk görev yeri Rize’ye doktor olarak atanan ve 2001 yılından itibaren Rize İl Sağlık Müdürlüğünde yöneticilik görevine getirilen Dr. Hakan Görgülü, Rize’de kamuda en uzun süre yöneticilik görevinde bulunan hekim oldu.

24 yılı kamu görevi 3 yılı ilkokul öğrenciliği olmak üzere 27 yıl Rize’de yaşayan ve 1 Mayıs’tan itibaren memleketi Çanakkale’de görev alacak olan Dr. Görgülü, Rize’den çok güzel dostluklarla, güzel anılarla ayrıldığını ve 2 çocuğunun Rize’de doğup büyüdüğünü belirtti.

Görev süresince kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı herkese teşekkürlerini ileten Dr. Görgülü, “27 yıl yaşadığım, 22 yıl yöneticilik görevinde bulunduğum Türkiye’mizin incisi, Doğu Karadeniz’imizin güzel ve şirin ili Rize’den çok güzel dostluklar, çok güzel anılarla ayrılıyorum. Bütün herkesten haklarını helal etmelerini isterim. Benden yana hakkım olan varsa da helal olsun. Herkesten Allah (c.c.) razı olsun. Çok uzun bir süre burada yaşadığımdan sanırım esas şimdi kendi memleketime gurbete gidiyorum. Burada bana gösterilen ilgi ve alaka dolayısıyla da tüm herkese teşekkür ediyorum. Herkesten tekrar tekrar Allah (c.c.) razı olsun.” dedi.

hakan-gorgulu-rize-il-saglik-mudurlugu-destek-hizmetleri-baskani.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
9 Yorum