Dua okutmak için gitti, tecavüze uğradı

Dua okutmak için gitti, tecavüze uğradı
"Mübarek insanım, mehdiyim" diyerek kendisini sözde "şeyh" olarak tanıtan ve dua okutmak için yanına gelen genç kızlara çay ve içeceklerine uyku ilacı koyup tecavüz ettiği ileri sürülen inanç istismarcısı ...

Adana'da, "Mübarek insanım, mehdiyim" diyerek kendisini sözde "şeyh" olarak tanıtan ve dua okutmak için yanına gelen genç kızlara çay ve içeceklerine uyku ilacı koyup tecavüz ettiği ileri sürülen Mustafa A. ile birlikte kendisine yardımcı olan eşi ve 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bir kadının, "Dua okutmak için gittim, tecavüze uğradım" şikayeti üzerine Şakirpaşa Mahallesi'nde ısı yalıtım iş yeri bulunan Mustafa A. ile birlikte eşi Ayten A. (24), Saniye V. (34), Emrah U. (24) ve İbrahim C.'yi (23) gözaltına aldı. Yapılan araştırmada, inanç istismarcısı Mustafa A.'nın kendisini çevresine "Şeyhim, mübarek insanım, mehdiyim" diyerek tanıttığı ortaya çıktı.

dua-okutacakti-tecavuze-ugradi-1.jpg

Şahsın, iş yerinde bulunan özel odasına gelen kadınlara, Türk sinemasının gazoza ilaç koyarak kızlara tecavüz etmesiyle ünlü Nuri Alço yöntemi ile dua okuduğu sırada çaylarına ve içeceklerine uyku hapı atarak tecavüz ettiği ileri sürüldü. Kadınlardan 2'sinin ise iş yerinde çalışan elemanları olduğu ortaya çıktı. Haklarındaki soruşturmanın tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Mustafa A., "Kimseye tecavüz etmedim. Bana iftira atıyorlar. Suçsuzum" diyerek kendisini savundu.

dua-okutcakti-tecavuze-ugradi-2.jpg

Mustafa A.'nın Şakirpaşa Mahallesi'nde bulunan iş yerine, çok sayıda kadının gelip gitmesinden dolayı fuhuş yapıldığını ileri süren mahallelinin geçen yıl molotofkokteylli saldırıda bulunduğu belirlendi. İnanç istismarcısı Mustafa A.'nın iş yerinde 1,5 yıl boyunca sadece 3 güneş enerjisi sattığı tespit edilirken, sahte hocanın dua okutmaya gelen kadınları inandırmak için ölü numarası yapıp tekrar canlandığı iddia edildi.

dua-okutcakti-tecavuze-ugradi-3.jpg