Dualar Külünkoğlu İçin Yapıldı

Dualar Külünkoğlu İçin Yapıldı
Bingöl'deki kazada hayatını kaybeden Rizeli işadamı Hasan Külünkoğlu kılınan cenaze namazının akabinde dualar eşliğinde defnedilmek üzere Çayeli ilçesine gönderildi.

Rize'den Diyarbakır'a gitmek isterken Bingöl'de meydana gelen kazda 63 yaşında hayatını kaybeden Hasan Külünkoğlu, Rize Sahil Camii'nde Cuma Namazı'nın akabinde kılınan Cenaze namazı'ndan sonra defnedilmek üzere Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi'ne gönderildi. Külünkoğlu için Büyükköy Beldesi Altıntaş Mahallesi'nde İkindi Namazı'ndan sonra bir daha Cenaze Namazı kılınacak. Külünkoğlu, burada kılınacak Cenaze Namazı'ndan sonra aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedilecek.

hasan-kulunkoglu-cenaze-2.jpg

hasan-kulunkoglu-cenaze-1.jpg

Çayeli ilçesi Büyükköy Eski Belediye Başkanı Cabir Külünkoğlu'nun oğlu, Rize Sanayici ve İş Adamları Derneği (RİSİAD) Başkanı Mustafa Külünkoğlu ile Çay TV ortaklarından Cemal Külünkoğlu'nun ağabeyi, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkan Adayı Hasan Külünkoğlu için Rize Sahil Camii'nde Cuma Namazı'nın ardından kılınan Cenaze Namazı'na Rze Valisi Seyfullah Hacımüftüoğu, Rize Garnizon Komutanı Jandarma Albay Turhan Talu, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı başta olmak üzere siyasi parti Rize il başkan ve yöneticileri, Rize'deki STK'ların başkan ve temsilcileri, işadamları, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

hasan-kulunkoglu-cenaze-10.jpg

hasan-kulunkoglu-cenaze-3.jpg

Merhum Külünkoğlu'nun kardeşi Çay TV ortaklarından Cemal Külünkoğlu'nun kıldırdığı cenaze namazından sonra Külünkoğlu'nun naaşı yapılan dualar eşliğinde Çayeli ilçesine gönderilmek üzere bekletilen araca konuldu.

Öte yandan aile bireyleri cenaze öncesi ve sonrasında gelen taziyeleri birlikte kabul etti.

hasan-kulunkoglu-cenaze-4.jpg

hasan-kulunkoglu-cenaze-5.jpg

hasan-kulunkoglu-cenaze-6.jpg

hasan-kulunkoglu-cenaze-7.jpg

hasan-kulunkoglu-cenaze-8.jpg

hasan-kulunkoglu-cenaze-9.jpg

hasan-kulunkoglu-cenaze-11.jpg

hasan-kulunkoglu-cenaze-13.jpg

hasan-kulunkoglu-cenaze-14.jpg

Külünkoğlu, Rize’den Diyarbakır’a gitmek isterken, Bingöl’ün Genç İlçesi Doğrular köyü mevkiinde, bulunduğu aracın virajı alamayarak uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybetmişti. Kazada, araç şoförü Alibey Çelik ile aynı araçta bulunan işadamları Hüseyin Akman ve Lütfullah Çelik’te çeşitli yerlerinden yaralanmıştı.

İLGİLİ HABERİMİZ

Hasan Külünkoğlu Vefat Etti !..