Düğün Dönüşü Feci Kaza: 8 Ölü, 9 Yaralı

Düğün Dönüşü Feci Kaza: 8 Ölü, 9 Yaralı
Sivas'ın Kangal ilçesinde Bursa'da katıldıkları düğünden Malatya'ya dönen davetlileri taşıyan minibüs ile kamyon çarpıştı. Kazada 8 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza gece yarısı Sivas-Malatya karayolu, Sivas'ın Kangal ilçesi, Yeşildere Köyü yakınlarında meydana geldi.

Bursa'da katıldıkları düğünden Malatya'ya dönen davetlileri taşıyan 44 J 4257 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen ve Malatya'dan Amasya istikametine giden 34 EBE 72 plakalı nakliye kamyonu çarpıştı.

Kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi öldü 9 kişi yaralandı. 9 ağır yaralı Sivas ve Malatya'daki hastanelere kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme sürüyor.

Kangal Kaymakamı Fatih Sungur, kaza yerine gelerek bilgi aldı.

Sungur, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursa'daki bir düğünden Malatya'ya dönenlerin bulunduğu minibüs ile Malatya'dan Amasya'ya yük taşıyan kamyonun çarpıştığını bildirdi.

sivasin-kangal-ilcesinde-bursada-katildiklari-dugunden-malatyaya-donen-davetlileri-tasiyan-minibus-ile-kamyon-carpisti-kazada-8-kisi-oldu-9-kisi-yaralandi-1.jpgsivasin-kangal-ilcesinde-bursada-katildiklari-dugunden-malatyaya-donen-davetlileri-tasiyan-minibus-ile-kamyon-carpisti-kazada-8-kisi-oldu-9-kisi-yaralandi-2.jpgsivasin-kangal-ilcesinde-bursada-katildiklari-dugunden-malatyaya-donen-davetlileri-tasiyan-minibus-ile-kamyon-carpisti-kazada-8-kisi-oldu-9-kisi-yaralandi-3.jpgsivasin-kangal-ilcesinde-bursada-katildiklari-dugunden-malatyaya-donen-davetlileri-tasiyan-minibus-ile-kamyon-carpisti-kazada-8-kisi-oldu-9-kisi-yaralandi-4.jpgsivasin-kangal-ilcesinde-bursada-katildiklari-dugunden-malatyaya-donen-davetlileri-tasiyan-minibus-ile-kamyon-carpisti-kazada-8-kisi-oldu-9-kisi-yaralandi-5.jpgsivasin-kangal-ilcesinde-bursada-katildiklari-dugunden-malatyaya-donen-davetlileri-tasiyan-minibus-ile-kamyon-carpisti-kazada-8-kisi-oldu-9-kisi-yaralandi-6.jpgsivasin-kangal-ilcesinde-bursada-katildiklari-dugunden-malatyaya-donen-davetlileri-tasiyan-minibus-ile-kamyon-carpisti-kazada-8-kisi-oldu-9-kisi-yaralandi-7.jpgsivasin-kangal-ilcesinde-bursada-katildiklari-dugunden-malatyaya-donen-davetlileri-tasiyan-minibus-ile-kamyon-carpisti-kazada-8-kisi-oldu-9-kisi-yaralandi-8.jpgsivasin-kangal-ilcesinde-bursada-katildiklari-dugunden-malatyaya-donen-davetlileri-tasiyan-minibus-ile-kamyon-carpisti-kazada-8-kisi-oldu-9-kisi-yaralandi-9.jpgsivasin-kangal-ilcesinde-bursada-katildiklari-dugunden-malatyaya-donen-davetlileri-tasiyan-minibus-ile-kamyon-carpisti-kazada-8-kisi-oldu-9-kisi-yaralandi-10.jpgsivasin-kangal-ilcesinde-bursada-katildiklari-dugunden-malatyaya-donen-davetlileri-tasiyan-minibus-ile-kamyon-carpisti-kazada-8-kisi-oldu-9-kisi-yaralandi-11.jpgsivasin-kangal-ilcesinde-bursada-katildiklari-dugunden-malatyaya-donen-davetlileri-tasiyan-minibus-ile-kamyon-carpisti-kazada-8-kisi-oldu-9-kisi-yaralandi-12.jpgsivasin-kangal-ilcesinde-bursada-katildiklari-dugunden-malatyaya-donen-davetlileri-tasiyan-minibus-ile-kamyon-carpisti-kazada-8-kisi-oldu-9-kisi-yaralandi-13.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.