Düğün hazırlığı yapan damat adayı kaza geçirdi

Düğün hazırlığı yapan damat adayı kaza geçirdi
Ordu'nun Ünye İlçesinde düğün hazırlığı yapan damat adayı Erhan Çiçek’in kullandığı otomobil, kamyonla çarpıştı. Kazada iki kişi yaralandı.

Kaza, akşam 17.45 sularında Ünye-Niksar Karayolu Kale mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Ünye’de traktörünü tamir ettirip Akkuş ilçesine gitmekte Abdulkadir Efiloğlu (23) idaresindeki 52 K 7523 plakalı kamyon, düğün hazırlıkları için İnkur Beldesi’nden Ünye’ye gelmekte olan Erhan Çiçek (25) idaresindeki 52 DU 325 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile kontrolden çıkan otomobil, yol kenarına savrularak dururken, kamyon ise dereye uçtu. Çarpışma sonrasında otomobil alev alırken, içerinde bulunan sürücü son anda kendini dışarı atarak yanmaktan kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanmaya başlayan otomobili kısa sürede söndürürken, kazada yaralanan her iki sürücü de 112 Acil Servis ambulansı ile Ünye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

dugun-hazirligi-yapan-damat-adayi-kaza-gecirdi-2.jpg

Kazada yaralanan her iki sürücünün de hayati tehlikesinin bulunmadığı, otomobil sürücüsü Erhan Çiçek’in (25), 10 Kasım günü Elif Karayiğit ile hayatlarını birleştireceği ve düğün hazırlıkları yaptığı öğrenildi.

erhan-cicek-elif-karayigit.jpg

dugun-hazirligi-yapan-damat-adayi-kaza-gecirdi-1.jpg

dugun-hazirligi-yapan-damat-adayi-kaza-gecirdi-3.jpg

dugun-hazirligi-yapan-damat-adayi-kaza-gecirdi-4.jpg