Düğün hazırlığı yapan genç traktörün altında kalarak öldü

Düğün hazırlığı yapan genç traktörün altında kalarak öldü
Samsun'da düğün hazırlığı yapan genç, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti. Kazada 1 kişi de yaralandı.

Kaza, İlkadım ilçesi Ahulu Mahallesi'nde meydana geldi. Kazadaölen Recep Şavkin'in nişanlı olduğu ve bu yaz evleneceği kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, Ergin Topçu (32), aynı mahallede oturan arkadaşı Recep Şavkin'den (23) bir inşaattaki kumu traktörü ile evinin yanına getirmesi için yardım istedi. Recep Şavkin ile Ergin Topçu birlikte inşaatın önündeki kumu traktörün römorkuna doldurup hareket ettiler. Recep Şavkin idaresindeki 55 EA 485 plakalı traktör rampa aşağı inerken aniden hızlanarak devrildi. Sürücü Recep Şavkin traktörün altında sıkışırken, Ergin Topçu ise yere düşerek yaralandı. Ergin Topçu çevreden yardım istedi. Mahalle sakinleri tarafından traktörün altından çıkartılan Recep Şavkin, ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Ergin Topçu ise aynı hastanede tedavi altına alındı.

dugun-hazirligi-yapan-genc-traktorun-altinda-kalarak-oldu3.jpg

Kazanın ardından yardıma koşan Ahmet Açık (55), “Traktör rampa aşağı inerken birden hızlanmış ve devrilmiş. Komşuların yardımıyla Recep'i traktörün altından çıkardık ancak kurtarılamadı. Recep nişanlıydı ve yazın evlenecekti. Evlilik için hazırlık yapıyordu. Bu kaza bizleri derinden yaraladı" dedi.

İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

recep-savkin-dugun-hazirligi-yapan-genc-traktorun-altinda-kalarak-oldu.jpg

dugun-hazirligi-yapan-genc-traktorun-altinda-kalarak-oldu2.jpg

dugun-hazirligi-yapan-genc-traktorun-altinda-kalarak-oldu1.jpg