Düğün konvoyunda katliam gibi kaza! 4 ölü, 9 yaralı

Düğün konvoyunda katliam gibi kaza! 4 ölü, 9 yaralı
Erzurum'da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken, 9 kişi de yaralandı.

Hınıs ilçesinden gelini aldıktan sonra Erzurum'a dönmekte olan düğün konvoyunda 5'i çocuk, 13 kişinin bindiği otomobil kaza yaptı. Virajı alamayarak iki takla atan otomobilde bulunan 4 kadın öldü, 9 kişi ise yaralandı.

Trafik kazası bugün (16 Temmuz) saat 09.18 sıralarında Köprüköy ilçesine bağlı Güzelhisar Köyü çıkışında meydana geldi. Hınıs'tan aldıkları gelinle Erzurum'a doğru hareket eden konvoyda bulunan otomobillerden biri, virajı alamayarak devrildi.

11.20100716195733..jpg

İçinde beşi çocuk 13 kişinin bulunduğu Sinan Ağdeve'nin kullandığı 25 DZ 562 otomobilde tam bir can pazarı yaşandı. Kazada Hediye ve Ayşe Ağdeve ile Esma ve Bahiye Kara yaşama veda etti. Kazanın duyulmasının ardından Erzurum'dan hava, Horasan ve Köprüköy ilçelerinden ise kara ambulansları olay yerine gönderildi.

Kazada yaralanan 9 kişiden 4'ü Hülya Devletoğulları (38), Furkan Aldere(4), Ayşe Aldere(7) ve Gözdenur Aldere (6) Erzurum Aziziye Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.

Yaralanan sürücü Sinan Ağdeve ile birlikte 9 kişi, Erzurum'daki Bölge Eğitim, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanelerine kaldırıldı. Yaralalıların tedavileri ve kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.