Dün Akşam Çocuk Olmak Varmış!

Dün Akşam Çocuk Olmak Varmış!
Rize Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri içerisindeki “Çocuklar Masal Dünyasında” adlı programı izleyenleri mest etti.

Rize Belediyesi tarafından düzenlenen ve Kültürpark Altın Salon’da vatandaşların ÜCRETSİZ takip ettikleri Ramazan Etkinlikleri’nin dün akşamki bölümünde Rize İçin Genç Girişim Derneği (RİGG) Tiyatro Ekibi tarafından sahnelenen “Çocuklar Masal Dünyasında” adlı çocuk programı izleyenleri mest etti. Rize Belediyesi Ramazan Etkinliklerine bu akşam (Pazar) saat:21.00'da Kültürpark Altın Salon'da Rize Musiki Derneği Tasavvuf Dinletisi programıyla devam edilecek.

Çocukların beğeniyle takip ettiği masal kahramanlarının RİGG Tiyatro Ekibi tarafından başarıyla sahnelendiği programda Pepe, Şoker, Kulina, Selena, Pamuk Prenses, Kırmızı Başlıklı Kız, Padişah, Kraliçe ve Büyücü yer aldı. Palyaçoların yer aldığı programda Hacivat ve Karagöz karakterlerini canlandıran oyuncular sunumu gerçekleştirdi. Minik izleyiciler ise sahne ekibinin gösterileri karşısında adeta büyülenmiş bir şekilde programı takip etti.

cocuklar-masal-dunyasinda-rigg-rize-1.20120729050257.jpg

cocuklar-masal-dunyasinda-rigg-rize-3.jpg

Programda ayrıca elma yeme ve sandalye kapma yarışması gibi bazı yarışmalar da düzenlendi. Miniklerin yarışmacı olmak için büyük çaba sarfettiği yarışmanın galiplerine hediyeler verildi.

Program boyunca neşeli dakikalar geçiren çocukların bu sevincine aileleri programı ilgiyle takip ederek eşlik etti. Minik çocuklar program sonrası heyecan ve zevkle izledikleri RİGG Tiyatro Ekibi oyuncularına büyük ilgi göstererek bolca hatıra fotoğrafı çektirdi.

Programı beğeniyle takip ettiklerini ifade eden çocuk izleyiciler, program süresinin kısa oluşundan şikayetçi olurken aynı programı tekrar izlemek istediklerini kaydetti. Çocuklarıyla beraber ilgiyle programı izleyen aileler ise çocukların kişiliğinin oluşmasında sosyal etkinlikler ile çocuklara yönelik bu tür programların çok önemli olduğunu ifade ederek programı düzenleyen Rize Belediyesi’ne teşekkür etti.

cocuklar-masal-dunyasinda-rigg-rize-2.20120729050344.jpg

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...