Dünya Bu Fuarda Buluşuyor

Dünya Bu Fuarda Buluşuyor
Dünyanın en önemli 10 turizm etkinliğinden biri olarak kabul edilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, 14'üncü kez düzenleniyor.

Dünyanın ve Türkiye'nin Dört Bir Yanındaki Otelleri, Acenteleri, İşletmecileri, Girişimcileri, Turizm Profesyonellerini ve Tatilseverleri Buluşturan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (Emıtt) 14'üncü Kez Kapılarını Açıyor.

Kendisiyle birlikte 54 farklı sektörü harekete geçirme özelliği bulunan turizm sektörünün ekonomiyi canlandırmada üstlendiği önemli rolü bilen 60 ülke ve Türkiye'den 100'ü aşkın il ve belde EMITT Fuarı'nda yerini alıyor.

13. EMITT FUARI'NDA EN ETKİN TANITIM ÖDÜLÜ ÇAYKUR İLE RİZE'NİN

Rize'yi geçen yıl düzenlenen 13. EMITT Fuarı'nda ÇAYKUR, beldeler dalında en etkin tanıtım ödülünü Rize'ye kazandırmıştı.

Cezayir, Japonya, Tanzanya, Tataristan ve Bosna Hersek gibi ülkeler ilk defa fuara katılırken, Batı Karadeniz'deki beldeler Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) nezdinde fuardaki yerini alıyor. Adıyaman, Akşehir, Amasya, Aydın, Ayvalık, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bitlis, Burhaniye, Bursa, Çorum, Denizli, Edirne, Elazığ, Gaziantep, Gelibolu, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Isparta, İçmeler, İzmir, Kandıra, Kars, Kaymaklı, Kemah, Kayseri, Kemaliye, Keşan, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Kozan, Kütahya, Malatya, Manisa, Mardin, Marmaris, Niğde, Niksar, Ordu, Pelitköy, Rize, Samsun, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Şarköy, Tekirdağ, Trabzon, Tunceli, Van ve Yozgat gibi il, ilçe ve beldeler de EMITT Fuarı aracılığıyla isimlerini uluslararası arenada daha da bilinir kılmayı amaçlıyor. Bu sayede tarihi ve kültürel miraslar, doğal güzellikler, yöresel tatlar ve el sanatları gibi Edirne'den Ardahan'a bu topraklara zenginlik katan tüm unsurlar, EMITT Fuarı'nda meraklılarını bekliyor.

Dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanındaki otellerin, acentelerin, işletmecilerin, girişimcilerin ve turizm profesyonellerinin tatilseverlerle buluşmasını sağlayan EMITT Fuarı, ziyaretçilerine pek çok tatil avantajı da sunuyor. Erken rezervasyon indirimi gibi çeşitli promosyonlar ve çekiliş sonucu hediye edilecek sürpriz seyahatler de EMITT Fuarı'nda sahiplerini bekliyor.