Dünya Kulüplerarası Plaj Futbol Şampiyonası Alanya'da Devam Ediyor

Dünya Kulüplerarası Plaj Futbol Şampiyonası Alanya'da Devam Ediyor
Alanya Belediyesi’nin ana sponsorluğunda gerçekleştirilen, Dünya Kulüplerarası Plaj Futbolu Şampiyonası Alanya’da devam ediyor.

Düzenlenen turnuvanın ikinci gün karşılaşmalarında izleyiciler hem gole doydular, hem de kumda birbirinden güzel hareketleri alkışladılar.

Rusya’nın WFC Zvezda takımı ile, İtalya’nın Pavia Lokrians takımlarının maçında normal süre 1-1 sonuçlandı. 3 dakikalık uzatmanın hemen başında Rus temsilcisinin bulduğu gol maçı kazanmalarına yetti. Böylece WFC Zvezda takımı 2- 2 yaparak şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşmış oldular.

Kadınlarda günün diğer maçında Amerika’nın Norcal BSC ekibi, zorlu geçen karşılaşma sonrası Japonya’nın Tokyo Lequios Ld takımını 3-2 mağlup etmeyi başardı. Ve gruptan çıkma umudunu sürdürdü.

24-015.jpg

LEVANTE GOL YAĞDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Erkeklerde ise İspanya’nın plaj futbolundaki etkili takımı Levante ikinci maçında da farklı galip geldi. Almanya’nın Real Münster takımını 11-3 mağlup eden İspanyollar da ikide iki yaparak gruptan birinci takım çıkma yolunda büyük avantaj sağladılar.

E grubunda Ukrayna’nın BSC Vybor takımı, Belçika’nın New Team BS ekibini zorlu geçen bir maçtan sonra 4 - 2 mağlup etti.

25-021.jpg

KEBBI BSC’NIN UMUTLARI TÜKENİYOR

Günün erkeklerde çekişmeli geçen bir maçı da Yunanistan’ın Napoli Patron takımı ile Nijerya’nın Kebbi BSC ekibi arasındaydı. İlk gün 25 saatlik bir yolculuktan sonra Alanya’ya varan Nijerya takımı 15 - 0 mağlup olduğu ilk maçtan sonra daha toparlanmış gözüktü.

Karşılıklı gollerle geçen maçın son dakikalarında Napoli Patron takımı bulduğu gol ile kumdan 6-5 galip ayrıldı. Böylece Nijerya temsilcisi gruptan çıkma umudunu son maça bıraktı.

ROSTOCKER’DE İKİDE İKİ YAPTI

Almanya’nın Rostocker takımı ile, Tayland’ın B.Q All Star ekibini karşı karşıya getiren maçta da taraflar son anlara kadar eşitliği bozabilme adına büyük mücadele verdiler. Alman temsilcisi son periyotta bulduğu gollerle maçtan 7-4 galip ayrıldı.

Böylece Rostocker’de ikide iki yaparak gruptan çıkma adına büyük fırsat yakaladı.

KRYLIA SOVETOV DA GARANTİLEDİ

Rusya’nın Krylia Sovetov takımı, İtalyan temsilcisi Atletico Licata ekibi karşısında son derece rahattı. İlk periyotu 3-0 önde kapatan Rus temsilcisi üstünlüğünü ikinci periyotta  da devam ettirdi.  Bu yarıda da dört gol bulan Krylia Sovetov takımı skoru 7-0’a getirdi.

Son periyotta Rus temsilcisi gol şov yaptı ve kumdan 11-2 galip ayrılarak gruptan çıktı.

C grubunun gruptan çıkma adına oynanan önemli maçında Danimarka temsilcisi Copenhagen BSC, Irak’ın Masfi Al-Vasat takımına 5-3 yenildi. Böylece iki takımında grupta çıkma umutları son maça kaldı.