Dünya şampiyonu kick boksçu Cemren Temizel, memleketi Rize'de coşkuyla karşılandı

Dünya şampiyonu kick boksçu Cemren Temizel, memleketi Rize'de coşkuyla karşılandı
Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası yolunda oynadığı tüm maçları kazanarak Milli formayla dünya şampiyonu olan Rizeli Kick Boks sporcusu Cemren Temizel, şampiyonanın ardından memleketine döndü. Genç sporcu Rize Artvin Havalimanında çiçeklerle karşılandı.

İtalya'nın Jesolo şehrinde 30 Eylül-8 Ekim tarihlerinde düzenlenen Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda 65 kiloda altın madalya kazanan Cemren Temizel, memleketi Rize'de coşkuyla karşılandı.

Düzenlenen şampiyonada milli forma ile 65 kilogramda Low Kickte mücadele eden Çaykur Rizespor kulübü takımından Cemren Temizel, rakibini yenerek Dünya Şampiyonluğunu kazandı. İstanbul’dan uçakla Rize-Artvin Havalimanına gelen Cemren Temizel, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Ramazan Öztürk, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, Rize İl Genel Meclis Üyesi Recep Üst, arkadaşları, antrenörleri ve ailesi tarafından büyük bir coşku ile karşılandı.

"Orada İstiklal Marşını okutmak çok gurur vericiydi"

Cemren Temizel, havalimanında gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'ye bu ödülü getirmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Duygularının tarifsiz olduğunu vurgulayan ve şampiyonada Dünya'ya istiklal marşını okutmaktan çok gurur duyduğunu ifade eden Cemren Temizel, "Öncelikle milli takım adına yarıştığım için çok gururluyum. Ülkeme bu ödülü getirdiğim için çok mutluyum. Ahmet hocam sayesinde buralara geldim. Hocamdan da bin kez Allah razı olsun. Duygularım çok tarifsiz. O duyguları anlatamam. Kelimelere sığmaz. Orada İstiklal Marşını okutmak çok gurur vericiydi. Çok mutlu oldum çok duygulandım" ifadelerini kullandı.

"Morali ve psikolojisi yerinde olduğunda dünyada yenemeyeceği rakip yoktur"

Antrenörü Ahmet Cebir ise Cemren'in dünyada yenemeyeceği rakibi olmadığını ifade etti. Cemre'nin Dünya'da yenemeyeceği rakibin olmadığını söyleyen antrenörü Ahmet Cebir, "Bazı duygular vardır o duygular anlatılmaz. Sadece yaşanır. Sporcu olmak bana nasip olmadı ama antrenör olarak milli takımlarda görev aldım. Orada İstiklal marşını dünyaya dinletmek çok gurur vericiydi. Bayrağımızı göklere dikmek. Gerçekten anlatılmaz bir şey. Kürsüye çıkan sporcunun ambiyansı daha farklı oluyor. Antrenör olarak o duyguları yaşıyorsak sporcunun o an ki duyguları kelimelere sığmaz. Rize'de bir ilk oldu. Kick boks'da ilk kez Rize'den şampiyon çıktı. Cemren karakter olarak çok iyi bir insan. Kişiliği olsun, karakteri olsun, takdire şayan birisi. Cemren iyi bir sporcu. Moral, motive açısından da çok fazla desteğe ihtiyacı olan bir sporcu. Morali ve psikolojisi yerinde olduğunda Dünya'da yenemeyeceği rakip yoktur. Cemren bugüne kadar Allah'a hamd olsun hiçbir maçını kaybetmiyor. İlk maçından dünya şampiyonluğuna kadar hiçbir maçı kaybetmedi. Kariyerine şampiyonlukla başladı, şampiyonlukla devam eder inşallah. Çok zor bir süreç oldu. Her gün antrenman yapıyordu çok zordu ama rabbime şükürler olsun bunların karşılığını fazlasıyla aldık" şeklinde konuştu.

dunya-sampiyonu-kick-bokscu-cemren-temizel-memleketi-rizede-coskuyla-karsilandi-26.jpgdunya-sampiyonu-kick-bokscu-cemren-temizel-memleketi-rizede-coskuyla-karsilandi-27.jpgdunya-sampiyonu-kick-bokscu-cemren-temizel-memleketi-rizede-coskuyla-karsilandi-2.jpgdunya-sampiyonu-kick-bokscu-cemren-temizel-memleketi-rizede-coskuyla-karsilandi-6.jpgcemren-temizel-rizede.jpgdunya-sampiyonu-kick-bokscu-cemren-temizel-memleketi-rizede-coskuyla-karsilandi-9.jpgdunya-sampiyonu-kick-bokscu-cemren-temizel-memleketi-rizede-coskuyla-karsilandi-24.jpgdunya-sampiyonu-kick-bokscu-cemren-temizel-memleketi-rizede-coskuyla-karsilandi-8.jpgdunya-sampiyonu-kick-bokscu-cemren-temizel-memleketi-rizede-coskuyla-karsilandi-22.jpgdunya-sampiyonu-kick-bokscu-cemren-temizel-memleketi-rizede-coskuyla-karsilandi-21.jpgdunya-sampiyonu-kick-bokscu-cemren-temizel-memleketi-rizede-coskuyla-karsilandi-1.jpgdunya-sampiyonu-kick-bokscu-cemren-temizel-memleketi-rizede-coskuyla-karsilandi-7.jpgdunya-sampiyonu-kick-bokscu-cemren-temizel-memleketi-rizede-coskuyla-karsilandi-17.jpgdunya-sampiyonu-kick-bokscu-cemren-temizel-memleketi-rizede-coskuyla-karsilandi-18.jpgdunya-sampiyonu-kick-bokscu-cemren-temizel-memleketi-rizede-coskuyla-karsilandi-19.jpgdunya-sampiyonu-kick-bokscu-cemren-temizel-memleketi-rizede-coskuyla-karsilandi-4.jpgdunya-sampiyonu-kick-bokscu-cemren-temizel-memleketi-rizede-coskuyla-karsilandi-10.jpgdunya-sampiyonu-kick-bokscu-cemren-temizel-memleketi-rizede-coskuyla-karsilandi-14.jpgdunya-sampiyonu-kick-bokscu-cemren-temizel-memleketi-rizede-coskuyla-karsilandi-15.jpgdunya-sampiyonu-kick-bokscu-cemren-temizel-memleketi-rizede-coskuyla-karsilandi-12.jpgdunya-sampiyonu-kick-bokscu-cemren-temizel-memleketi-rizede-coskuyla-karsilandi-13.jpgdunya-sampiyonu-kick-bokscu-cemren-temizel-memleketi-rizede-coskuyla-karsilandi-11.jpg

zavendikli-mustafa-hoca-icin-rizede-anma-toreni-duzenlenecek-3-001.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum