Dünya Yıldızları Rizespor'a Geliyor mu? Hikmet Karaman Açıkladı !

Dünya Yıldızları Rizespor'a Geliyor mu? Hikmet Karaman Açıkladı !
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Bell Hassani, Alexander Grunwald, Adabayor ve Flamini gibi yıldız isimler ile görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Transfer çalışmalarını değerlendiren Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ciddi görüşmelerin sürdüğünü, yaptıkları görüşmelerin balon görüşmeler olmadığını belirterek, "Adabayor ve Fransız orta saha oyuncusu Flamini ismi gündemimize geldi. Bu iki isim üzerine çok spekülasyonlar var. Tek gerçek var, evet bize böyle bir öneri geldi. Bunun gibi birçok futbolcu önerdiler. Teknik heyet, yönetim kurulu, oyuncuların durumu hakkında çalışmalar devam ediyor. Ben açık söyleyeyim, şuan itibariyle benim kimseyle kontağım yok. Bu işleri yapacak insanlar var. Başka isimler de var gündemde. Bell Hassani ve Avusturyalı Alexander Grunwald ile de görüşmeler devam ediyor. Bu transferi yürüten arkadaşlara süre vermemiz gerekiyor. Bu konuşmalar çok ciddi, öyle balon değil. Yöneticilerimizin, başkanımızın görüşmeleri devam ediyor, bekleyip göreceğiz" dedi.

hikmet-karaman-rizespor-teknik-direktoru-004.jpg

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, transferde Emmanuel Adebayor ve Mathieu Flamini isimlerinin gündeme gelmesine ilişkin, "Adebayor ve Flamini isimleri Rize'ye ayrı bir heyecan kattı. Amacımız Rizespor'un futbol ve vizyonunu geliştirmek." dedi.

Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, oyuncuların çalışmalarını yükselterek takım performansına katkı sağlamaları halinde iyi işi şeyler olacağını belirterek, "İlk sınavımızda bu görüntüyü verdik. Bu kesinlikle yeterli değil. Oyuncularımıza 'çok çalışmalıyız' diyerek belki de yanlış cümleler kuruyoruz. Çünkü biz zaten çok çalışıyoruz. Mesele gelişmek ve bunu takım performansına yansıtmak." diye konuştu.

Transferin bitirilememesi nedeniyle sürekli transferi konuştuklarının altını çizen Karaman, "Belli noktalara transfer ihtiyacımız var. Bunu hep söyledik. Artık bunu konuşmamamız lazım. Eksiklerimizle birlikte yapmamız gerekenler belli. Başkan, yönetim, teknik kadro ve taraftar olarak bunun bilincindeyiz. Transfer için yönetim kurulumuz çalışmalarına devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Karaman, Adebayor ve Flamini ile ilgili çok konuşmalar ve spekülasyonlar olduğunu dile getirerek, "Bize bu ve bunun gibi birçok öneri geldi. Biz de başkan ve yönetimle beraber bunu değerlendirmeye aldık ve görüşmeler yapılıyor. Geçen sezon Eto'o'nun gelmesi ile Antalyaspor ve şehri farklı bir gündem ile anılmaya başlandı. İyi performans da gösterdi. Rizespor ve Rize şehri de çay ile anılıyor. Çayın vatanı Rize. Adebayor ve Flamini isimleri Rize'ye ayrı bir heyecan kattı. Amacımız Rizespor'un futbol ve vizyonunu geliştirmek." şeklinde konuştu. 

Ekonomik anlamdaki şartlarla çalışmaların devam ettiğini kaydeden Karaman, şöyle devam etti: "Çaykur Rizespor'da bu işleri yapacak insanlar var. Ayrıca Adebayor ve Flamini'nin dışında başka isimler de var. 2,5 aydır peşinde olduğumuz Alexander Grünwald ile Bel Hassani var. Bu oyuncularla iletişimimiz devam ediyor. Ben de kendileri ile sürekli görüşüp sohbet ediyorum. Ayrıca başka isimler de var. Bunun için de en doğru ve isabetli karar için çalışan kişilere zaman vermek lazım. Başkan ve yönetim kurulumuzun öneriyi getirenlerle birlikte yaptıkları çalışmaların sonucunu görmek lazım."