Dünyada Yok Böyle Bir Şey !

Dünyada Yok Böyle Bir Şey !
Dünyada eşi benzerine ender rastlanacak bu durum Rize’de yaşandı…

Rizeli işadamı Yaşar İnce, dünyada eşi benzerine ender rastlanacak bir olaya imza attı. Başarılı işadamı hafta sonu yapılan Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) seçimlerinde aynı sandıkta yarıştığı rakibine oy vererek büyük bir centilmenlik ve dostluk örneği gösterdi.

DOSTLUK ADINA OYUNU RAKİBİNE VERDİ

yasar-ince.20130522155446.jpgRTSO seçimlerinde 5 ayrı grupta oy hakkı bulunan Rize’nin saygın işadamlarından Ulusoy Otobüs İşletmeleri ile Kaçkar Petrol’ün sahibi Yaşar İnce, 16. Grup olan nakliyat, turizm, inşaat ve ticaret grubunda kendisi de meclis üyeliğine adayken kendisinden oy isteyen rakibi RİPORT Yönetim Kurulu Başkanı Asım Çillioğlu’na oyunu verdi.

RAKİP DEĞİL DOSTUZ OYUNU İSTİYORUM

Konu hakkında muhabirimize açıklamada bulunan İnce, RTSO seçimlerinden bir hafta önce seçim çalışmalarını yürüten ve bu esnada kendisine ziyarette bulunan RİPORT Yönetim Kurulu Başkanı Asım Çillioğlu’nun “Biz rakip değil, dostuz. Bu vesileyle oyunu istiyorum.” sözlerine karşılık oyunu Çillioğlu’na vereceği sözünü veren işadamı İnce, RTSO seçimlerinde bu sözünü tutarak kendisinin de yarıştığı sandıkta oyunu rakibine verdi.

OYU RAKİBİNE VERDİ BAŞARILAR DİLEDİ

İnce oy kullandıktan sonra Çillioğlu’nun yanına giderek “Sözümü tuttum oyumu sana verdim.” diyerek rakibine başarılar diledi. İkili birbirine sarılarak hem birbirlerini kutladı hemde tebrik etti.

RİPORT Yönetim Kurulu Başkanı Asım Çillioğlu, rakibinin oyunu almasına rağmen, yeterli oya ulaşamadığından meclise girmeyi başaramadı. 123 oyun kullanıldığı 16. sandıkta Yaşar İnce ve Hüseyin Kutlu meclise girmeyi başarırken; oyların 71’ini mavi liste, 51’ini ise beyaz liste kazandı. 1 oy ise geçersiz sayıldı.

İşadamı İnce, RTSO seçimlerinde oy kullanan kullanmayan bütün seçmenlere teşekkür ederek oy veren vermeyen hiç kimseye kırgın olmadıklarını ve kazananın Rize olacağı bir seçim olduğunu ifade etti.

yasar-ince-ulusoy-rize-sahibi.jpg