Dünyanın Sonu Geldi! Ak Partili Vekil CHP'li Başkan Adayına Teşekkür Etti

Dünyanın Sonu Geldi! Ak Partili Vekil CHP'li Başkan Adayına Teşekkür Etti
Siyaset tarihinde ender görülebilecek olaylardan bir tanesi Rize’de yaşandı. Ak Partili Milletvekili CHP’li Belediye Başkan Adayına teşekkür etti.

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Cumhuriyet Halk Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Dr. Mine Orhon’a teşekkür etti.

CHP Rize Belediye Başkan Adayı Dr. Mine Orhon’un, seçim çalışmaları sırasında ziyarette bulunduğu Rize Assistt Çağrı Merkezi’nde “Burada çok güzel bir istihdam ortamı yaratıldı. Çalışanların %80’inin bayan olması beni çok sevindirdi. Çağrı merkezlerinin illa o ilin çağrılarına cevap vermesi gerekmiyor. Örneğin ABD’yi aradığınızda Pakistan veya Hindistan’daki çağrı merkezleri aracılığıyla bağlantı kurulabiliyor. Rize’mize bu tür yerler kazandırarak işsizlik sorununu azaltabiliriz” sözleri Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal tarafından teşekkürle karşılık buldu. Karal, Orhon’un sözleri üzerine “Bu düzeyli ve nazik davranışa teşekkür edilir” dedi.

Açılış konuşmasını Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı İshak Alim'in yaptığı Ak Parti Rize Merkez İlçe Danışma Toplantısı Rize  Milletvekili Hasan Karal, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, İl ve İlçe yönetimleri,  AK Parti Rize Belediye Başkan Adayı Prof Dr. Reşat Kasap, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ve çok sayıda teşkilat mensubunun katılımıyla gerçekleşti.

ak-parti-rize-merkez-ilce-danisma-toplantisi-1.jpg

Merkez İlçe Başkanı İshak Alim'in yaptığı açılış konuşmasını ardından sözü alan İl Başkanı Hikmet Ayar, bu  seçimlerde Rize'nin en iyi  sonuçları alacağını, bu süreçte çok badire ve sıkıntılardan geçtiklerini belirterek, Yerel Seçimlerde en yüksek oyu almak  için var güçleri ile çalışmaları gerektiğini ifade etti.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ise merkez ilçe danışma meclisinde yaptığı konuşmada siyasetin seviyesinin aşağılara çekilmemesi gerektiğini söyleyerek, "Elbetteki muhalefet eleştirecektir yanlış bulduğu konuları dile getirecektir. Ama yeri geldiğinde de hakkı teslim eden muhalefet düzeyli muhalefet olur. Mesela CHP Rize Belediye Başkan Adayı Sayın Mine Orhon'un çağrı merkezini ziyareti sırasında sarf ettiği sözleri basından takip ettim. Son derece düzeyli, son derece nazik ve hakkı teslim eden bir bakış açısıyla meseleye yaklaşan sayın Orhon'a buradan teşekkürlerimi bildiriyorum. Bu tip davranışların ve beyanatların siyasetin seviyesini yükselttiğine inanıyorum" dedi.

Dünyanın en önemli seçimi

hasan-karal-ak-parti-rize-milletvekili.20140302125248.jpg

Konuşmasına 30 Mart 2014 seçimlerinin önemini anlatarak devam eden Karal, " Bu seçim dünyanın en önemli seçimidir. Bu seçim Türkiye'nin geleceğinin seçimidir. Bu seçimde geleceğimizi oylayacağız. Tüm mazlum halklar Ortadoğu İslam coğrafyası gözlerini bu seçime dikmiştir. Ve Tayyip Erdoğan'ın bu seçimden zaferle çıkmasını beklemektedir. Teşkilatlarımızda bu seçime bu şuurla yaklaşmalı. Tüm kırgınlıkları dargınlıkları bir tarafa bırakarak Türkiye'nin geleceğin belirlemede aktif rol almalıdırlar. Ortadoğu karışık, şimdi de Ukrayna iç savaşa sürükleniyor. Şükürler olsun Türkiye güçlü hükümeti sayesinde pek çok olaydan yara almadan yoluna devam ediyor. Bu güçlü hükümet daha güçlenerek yoluna devam etmelidir.” dedi.

Daha sonra il  genel meclisi  ve belediye  meclis adayları  sahneye  çağrılarak tanıtıldı.

ak-parti-rize-merkez-ilce-danisma-toplantisi.jpg