Dursun Çiçek Rize'yi Denetleyecek!

Dursun Çiçek Rize'yi Denetleyecek!
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyeleri İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek ile Prof.Dr.Zeki Kılıçaslan, Rize ve İlçelerindeki Örgüt Çalışmalarını Denetlemek Üzere Rize’ye Geliyor...

CHP İstanbul Milletvekili ve Balyoz Davalarından yargılanan emekli Albay Dursun Çiçek'in, parti içi çalışma ve denetlemelerde bulunmak üzere Rize'ye geleceği bildirildi.

CHP PM Üyesi Prof.Dr.Zeki Kılıçarslan ile birlikte, parti çalışmalarından sorumlu olduğu Rize ve ilçelerindeki örgüt çalışmalarını yerinde denetleyecek olan Dursun Çiçek, 12 Ekim Çarşamba günü geleceği Rize'de, CHP Rize l Başkanlığını ziyaret ettikten sonra İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Buçan'ın açmış olduğu çevre davasının duruşmasına katılacak.

Aynı gün, Rize Cumhuriyet Meydanından kaldırılmak istenen Atatürk Anıtı'nı ziyaret edecek olan Çiçek, meydandaki düzenleme çalışmalarını inceledikten sonra yurttaşlarla sohbet edecek.

Çarşamba akşamı ADD Rize Şubesinde gençlerle bir araya gelerek sohbet edecek olan Dursun Çiçek, Perşembe ve Cuma günleri ise Prof.Dr. Kılıçarslan ile birlikte Rize'nin ilçelerindeki parti çalışmalarını denetleyecek.

Çiçek ile Kılıçarslan, Cuma günü akşam saatlerinde Rize'den, konferans vereceği Giresun'a geçecek.