Dursun Kaptan Gemisi'nde Nişanlandılar

Dursun Kaptan Gemisi'nde Nişanlandılar
Rize Belediyesine ait Dursun Kaptan isimli vapur Zonguldak ve Erzurumlu genç çiftleri konuk etti. Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Nişan Törenine ev sahipliği yaptı.

Aslen Erzurumlu olan fakat uzun yıllardır Rize’de görev yapan Cevdet Coşkun’un kızı Özlem Coşkun, Zonguldak’ta ikamet eden Okumalı ailesinin büyük oğlu Adem Okumalı ile evliliğe ilk adımını attı.

ozlem-coskun-adem-okumali-4.jpg

Adem ve Özlem çiftinin nişan törenine Başkan Bakırcı ev sahipliği yaptı. Başkan Bakırcı nişan törenine eşi Reyhan Bakırcı ile beraber katıldı. Gündoğdu limanında Rize Belediyesine ait sosyal amaçlı kullanılan Dursun Kaptan isimli vapurda gerçekleşen nişan töreninde genç çiftlerin nişan yüzüklerini Başkan Bakırcı taktı.

ozlem-coskun-adem-okumali-1.jpg

Nişan yüzüklerinin kesilmesinin ardından genç çiftler aileleriyle beraber nişan pastasını kestiler. Nişan törenine yöresel sanatçılarımızdan Mehmet Güney tulumu ile eşlik etti.

ozlem-coskun-adem-okumali-3.jpg

Günün anısına konuşma yapan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı; “aslen Erzurumlu olan fakat Rize’de büyümüş kızımızı Zonguldak’a gelin etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Evliliğe ilk adımını atan genç çiftlerimizin nişan töreninde bir araya gelmiş bulunuyoruz. Genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

ozlem-coskun-adem-okumali-2.jpg