Düzce’de Eşit Oy Alan Muhtarların Seçimi Yenilenecek

Düzce’de Eşit Oy Alan Muhtarların Seçimi Yenilenecek
Düzce'de 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bir mahallede eşit oy alan muhtarlar sebebi ile seçimin tekrar edilmesi kararlaştırıldı.

Düzce'de 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bir mahallede eşit oy alan muhtarlar sebebi ile seçimin tekrar edilmesi kararlaştırıldı. Yeni seçim 2 Haziran'da yapılacak.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin itiraz süreçlerinin tamamlanmasının ardından Düzce'de bir mahallede 2 muhtar adayın eşit oy alması sebebi ile tekrar seçim yapılması kararlaştırıldı. Konuralp Şehit Murat Demir Mahallesi'nde Recep Aktepe ve Fatih Mehmet Bayraktar 31 Mart seçimlerinde 350'şer oy aldı. İki tarafında itirazları değerlendirilip oylar tekrar sayıldı. Yapılan sayımda tekrar oylar eşit çıkınca, konu Yüksek Seçim Kurulu'na bildirildi. Yapılan bildirimin ardından YSK, 2 Haziran 2024 Pazar günü Düzce Şehit Murat Demir Mahallesi'nde mahalle muhtarlığı seçiminin yenilenmesine karar verdi.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.